UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Glædelig lørdag, kære venner og velkommen til en omgang med ugens bedste budgetfund. Alle sammen til under 500 kr. og alle sammen pæne som bare pokker. Det vælter altså ind derude og det tog mig sådan ca. ingen tid at finde de 9 ting I ser herover.

Det vil være noget nær umuligt for mig at udpege en favorit eller to for faktisk kunne min garderobe bruge hver eneste style. Selvom det selvfølgelig virker lidt fjernt i de her dage, så skal vi nok også til at tænke på jakker på et eller andet tidspunkt og når den tid kommer, så er nummer 1 fra Monki jo noget nær den perfekte overgangsjakke. Desuden er den også ret fremtidssikret og jeg er sikker på, at den stadig vil være smart til foråret.

Det samme kan man vel sige om nummer 9 fra Weekday. Den er virkelig også pæn og denimjakker går jo heller aldrig af mode og er vel også lidt sådan en ting, som hører sig til i de fleste garderober.

Åh alle de fristelser..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments