6 TIPS TIL SOMMER-GLOW

Fugt og sommer-glow er key words these days, når det kommer til beauty og jeg er kæmpe fan af begge dele. Jeg bliver aldrig træt af at teste nye produkter og make up. Når det kommer til sidstnævnte, er det især den slags, som giver pæn, sund og strålende hud, for jeg aner ærligt talt ikke hvordan man ligger en øjenskygge og mascara bruger jeg heller ikke.

Men som sagt opsøger jeg alt hvad der giver glow og fugt. Både hvad angår det til huden og det til håret. Indimellem støder jeg på nogle sande vidundere og det er dem, som det skal handle lidt om i dag.

6 TIPS TIL SOMMER-GLOW 1Indlægget indeholder reklame i form af sponsorerede produkter

● David Mallet Shampoo:

Fugt til håret, er vist noget, som de fleste af os kan bruge. Selvom mit hår har haft det godt, siden jeg lod de lange lokker falde, så har det stadig en tendens til at blive lidt lovligt tørt, når det bliver udsat for sol og saltvand. Derfor passer jeg også ekstra godt på det, her i sommermånederne. For et par uger siden, blev jeg anbefalet at prøve David Mallet’s No. 1 Shampoo da den med sit indhold af raffineret Macadamia nøddeolie, skulle tilføre en hulens masse fugt. Nu har jeg brugt den i et par uger og jeg kan med hånden på hjertet sige, at den lever 100% op til mine forventninger. Jeg kan se en tydelig forskel og mit hår er blødere og mere skinnende end det længe har været.

● OGX, Kukui Oil:

Vi fortæstter lige i hår-kategorien. Hårolie er en af de ting, som jeg ikke kan leve uden. Dog bruger jeg det kun når mit hår er nyvasket og stadig fugtigt, for hvis jeg bruger det i tørt hår, så synes jeg at det klumper og får spidserne til at se fedtede ud. Jeg har længe været på jagt efter en løsning, jeg også kunne bruge de dage, hvor jeg ikke vasker hår. Den her fætter er svaret. Det er nemlig en spray, som fordeles nemt og fint over hele håret og får det til at skinne og vigtigst af alt, så tilfører den en masse fugt. Prisen kan man bestemt heller ikke klage over.

● Ampolse Boosters fra Rituals:

WOW. De her har jeg virkelig optur over. Kort fortalt, så er det en 7-dags kur, som består af 7 små boostere. En til hver dag. De har et højt indhold af Anti-age kompleks og mindsker linjer og rynker og beskytter mod skadelige faktorer. I skrivende stund er jeg på min 5. dag og kan tydeligt se en forskel. Nu håber jeg bare, at det også holder når jeg er færdig.

● Avivir Virgin Baobab oil:

Hvis man ligesom jeg, er stor fan af olier, men ikke lige orker at at investere i en til hver eneste kropsdel, så kan jeg varmt anbefale den her, som er en rigtig god all around-olie. Den kan både bruges til krop, ansigt og hår og har en upåklagelig effekt alle steder. Jeg har tænkt mig at bruge den på mine små ture, hvor jeg ikke har plads til alle mine andre olier i min lille kuffert.

● La Mer Repelenishing oil exfoliator:

For et par dage siden skrev jeg sammen med en af de søde damer fra La Mer’s marketingsafdeling og her kunne jeg fortælle hende, at min hud aldrig har haft det bedre. Jeg er er ikke i tvivl om, at den her lille vidunder-maske har en finger med i spillet. Jeg bruger den et par gange om ugen og den glatte, rene og helt gennem-fugtede følelse, den efterlader huden med, er noget af det vildeste, jeg har prøvet.

● Solskinspudder fra Guerlain:

Tro det eller ej, men min make up samling er faktisk forholdsvis simpel og består primært af de produkter, som jeg rigtig rigtig god kan li og mange af dem, er den slags, som jeg køber igen og igen. Her i sommermånederne er denne skønhed blevet en del af samlingen, for den fungerer helt perfekt som cherry on top oven på min hverdags make up. Den ligger lige det der helt perfekte sun-kissed look og er vanvittig drøj i brug. Som billederne afslører, kan man nærmest ikke se at jeg har brugt den og jeg tror at den kører på sin 4. uge nu.

6 TIPS TIL SOMMER-GLOW 2

6 TIPS TIL SOMMER-GLOW 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments