I JULI SKAL JEG

I JULI SKAL JEG 1

● Holde sommerferie. Sådan på den helt rigtige sluk-for-alting-måde. Det har jeg ikke gjort i mange mange år, men jeg tænger virkelig til det.

● Til Kroatien, med min bestie, Julie. Og måske også på endnu en rejse kort tid efter. Der kommer lige straks et lille indlæg om mine sommerplaner.

● Bo i den skønne kjole, som jeg købte på i & Other Stories i lørdags. Måske kom jeg også til at købe de pæne blå bukser. Dem skal jeg også bruge en del. (reklamelinks)

● På Roskilde for første gang i 4 år og også kun en enkelt dag. Selvom jeg glæder mig til sol, sommer, kolde fadøl og støv i øjnene, så er det altså Khalid, som jeg rejser derned efter.

● Skamlytte til Drakes nye album.

● Opretholde min gode rytme fra Juni, med at hoppe i bølgen blå de fleste dage.

● Tilbringe et par rolige dage på Fyn. Faktisk sidder jeg i i toget i skrivende stund. Det bliver et meget kort visit, men det var hvad det kunne blive til, hvis tidskabalen skulle gå op.

● Plukke smukke markblomster. Præcis ligesom jeg gjorde sidste år.

● Sælge ud på Charlottenlund loppemarked på søndag. Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg har hørt, at det skulle være ret vanvittigt deroppe.

● Læse minimum 2 bøger. Det har jeg vist heller ikke gjort i flere år, selvom det faktisk er noget af det bedste jeg ved. Nu mangler jeg bare at beslutte hvad jeg skal læse. Nogen forslag?

Hvordan ser jeres Juli-planer ud? Det er så hyggeligt, når I fortæller lidt om jer selv 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments