FIRE FANTASTISKE TIL HUDEN

Hola Amigas og glædelig lillefredag <3

I dag kommer temaet herinde til at være i skønheden tegn. Jeg er nemlig inde i en periode, hvor jeg min produktsamling er noget nær perfekt og hvor jeg har testet og fundet, så mange gode af slagsen, at jeg bliver nødt til at dele lidt ud af det.

Jeg kunne uden tvivl lave verdens længste indlæg, hvis jeg skulle nævne hvert og et, så jeg tænker, at vi lige taget lidt af ad gangen. I dag skal det handle om fire fantastiske produkter til huden. For selvom der findes et hav af skønne ting, som kan give pæne bryn, løber, vipper osv. så er huden nok det, som langt de fleste af os går op i og hvor de fleste nok også gerne vil have en smuk og fejlfri en af slagsen.

Hvordan man når den helt perfekte hud, har jeg stadig ikke knækket koden til, men jeg har mødt et par skønne produkter, som kan hjælpe et godt stykke hen ad vejen og dem kan I møde lige her..

FIRE FANTASTISKE TIL HUDEN 1

Karmameju, Creamy Clay Mask

Den her maske snakkede jeg også lidt om henne på min Instagram, tidligere på ugen. Ganske enkelt, fordi jeg har SÅ meget optur over den. I det hele taget, er jeg ret stor ansigtmaske-fan og især af dem, hvor man kan se og mærke et resultat med den samme. Den her Clay maske er en af Karmameju’s nye produkter og forhåbentlig får den lov til at blive på markedet, de næste mange år. Masken virer forfinende og rensende på hudens porer og giver en glat og beroliget hud, som er i balance. Og tro mig, resultatet er tydeligt allerede efter første brug.

Muti, Anti Age Night Cream Plus

Den her fætter har jeg kun brugt i tre dage og allerede nu kan jeg konstatere, at den bliver et fast element i min hudpleje rutine. Jeg er en af dem, hvis hud ikke kan få nok fugt og jeg er stor tilhænger af fede ansigtcremer. Det siger sig selv, at den her skal bruges om natten, men faktisk kan den også bruges som en maske. Den består bl.a af  Fragmenteret hyaluronsyre, som genskaber hudens naturlige fugtbalance. Derudover indeholder den C-vitamin i den højest mulige dosis kompenserer for solskader og pigmentforandringer. Efter en nat med den, så vågner man, med den fineste og fugtige hud.

FIRE FANTASTISKE TIL HUDEN 2

indeholder reklame i form af sponsorerede produkter

Essence, Holo Wow: 

Highligteren har kronede dage og jeg er i den grad hoppet med på bølgen. Sådan en, kan altså friske ethvert look op. Min samling indeholder efterhånden også et god håndfuld og min seneste tilføjelse, er den her fra Essence. Den fortjener altså lige et par ord med på vejen. For selvom den næsten ikke koster noget, så kan den sagtens konkurrere med de lidt mere eksklusive af slagsen. Den er super dem at påføre og den kan arbejdes rigtig fint ind i huden, så resultet bliver fint, naturligt og så selvfølgelig en lille smule skinnende.

La Mer, Creme De La Mer: 

Ingen skønhedsfavoritter, uden mit ultimative yndlingsprodukt. Le Mer’s ikoniske ansigtscreme, Creme De La Mer. I sidste måned skete der det forfærdelige, at jeg løb tør og der gik ikke mere end et par dage, før min hud tydeligvis savnene den. Pludselig var den slet ikke så fugtig og blød som den plejede at være og det var nærmest som om, at den tikkede og bad mig om at få den tilbage. Aldrig har jeg oplevet en creme, der kan give en så perfekt mænge fugt og pleje. Om vinteren er den genial, fordi min hud tørrer ud og får røde pletter efter en enkelt cykeltur og her om sommeren er den mindst ligeså genial, fordi den også har en kølende og plejende effekt på huden, efter en dag under solens stråler.

FIRE FANTASTISKE TIL HUDEN 3
FIRE FANTASTISKE TIL HUDEN 4
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments