13 SKØNNE TASKEFUND FRA VESTIAIRE COLLECTIVE

vestiaire

Reklamelinks: 1. CHANEL 2. DIOR 3. FENDI 4. CHANEL 5. LOEWE 6. LOEWE 7. PRADA 8. J.W ANDERSON 9. PRADA 10. PRADA 11. PRADA 12. BALENCIAGA 13. MARNI

I sidste måned delte jeg et lille indlæg, med nogle af mine favoritter fra Vestiarie Collective og det tog I overrasende godt imod. Præcis derfor, gentage vi lige succesen i dag 🙂 Til de af jer, som ikke kender til Vestiaire Collective, kan jeg ganske hurtigt forklare, at det er et frygtelig farligt sted på nettet, hvor man både kan købe og sælge luksus-varer. Jeg har aldrig solgt noget derinde, men har købt et par tasker og har kun haft en god erfaring med det.

Jeg har i øvrigt lavet en lille anmeldelse/guide til at shoppe derinde.

Men som sagt, får I lige mine nuværende favoritter derfra og en håndfuld af de tasker, som jeg har givet et lille hjerte og som jeg dermed holde godt øje med. Det er nemlig også sådan, at priserne nogle gange ændrer sig lidt.

Jeg bliver i øvrigt aldrig helt klog på priserne derinde. F. eks koster den flotte Chanel tote (nummer 4) lige omkring 2600 kr. hvilket, jeg vil mene, er enormt billigt for en Chanel-taske. Så er der Marni-nettet (nummer 13) som vist nok bliver solgt til noget nær det dobbelte af den originale pris.

Når man først begynder at følge med derhenne, så bliver det lidt af et game, for hvis man virkelig ser sig varm på noget, så er det måske også lidt dumt at vente alt for længe, for mange ryger også på nul komma fem og så er er der jo ikke så meget at gøre #thestruggle

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments