WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: Toteme 2. Komono 3. Flattered 4. Ellen & James 5. Maison Margiela 6. Mango 7. COS 8. Mango 9. Toteme 10. Le Specs 11. Mango 12. & Other Stories 13. Clare V 14. & Other Stories 15. Vero Moda 16. Ettika 17. Origins 18. Gucci 19. Flattered

Glædelig mandag på en søndag <3

Hvad skal I bruge jeres fridag på? Måske en smule webshopping? I så fald har jeg gjort lidt af forarbejdet for jer og, som altid, har jeg været på besøg hos nogle af mine personlige favorit-shops og samlet en håndfuld, af det pæneste jeg spottede.

Præcis ligesom sidste mandag, er jeg stadig i voldsom meget shoppe-humør, men jeg forsøger at holde lidt igen. Jeg skal trods alt tilbringe et par dage i Paris i næste uge og hvis alt er som det plejer at være dernede, så kommer der til at være mange fristelse.

Efter weekendens Finderskeepers-marked, har jeg fået ryddet godt ud i garderoben og det betyder også, at der er plads til nyt. Selvom jeg allerede har en god samling, så skal jeg med sikkerhed have fingrene i lidt flere sommerkjoler. Dem kan man næsten heller ikke få for mange af, vel? Da jeg besøgte en Mango-butik i Albanien, for et par uger siden, kiggede jeg længe på den smukke blå kjole (nummer 8) og har faktisk fortrudt ret voldsomt, at jeg ikke slog til. Mon ikke jeg også kan finde den i Paris-land? Til min glæde opdagede jeg også lige, at man nu kan få mine elskede hørbukser, fra selvsamme mærke i en kort version (nummer 6). Det må da næsten være ment to be!!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments