BEAUTYFAVORITTER I APRIL

Beautyfavoritter2

Indeholder reklame i form af sponsorerede produkter

🖤Håndsæbe fra Aesop: Et eller andet sted, er det jo det rene vanvid at kaster over 250 kr. efter en håndsæbe, men det endte jeg altså med at gøre for et par uger siden og siden, har jeg nydt hver.eneste.håndvask. Den dufter simpelthen himmelsk.

🖤Aesop håndcreme: Vi fortsætter lige i Aesop-genren. Den her håndcreme er alle pengene værd! Den dufter fortryllende, er pæn som bare pokker og giver fugt, som ingen andre håndcreme kan.

🖤Tom Ford Jasmine Rouge parfume: Er man til dybe, intense, dyre og feminine dufte, så SKAL den her prøves. Det er den mest eksklusive duft der har været i min samling siden Coco fra Chanel.

🖤Estèe Lauder Revitalizing Supreme light: En af de bedste ansigtscremer, jeg har prøvet i lang tid. Den tilfører en helt perfekt mængde fugt, booster huden og virker tydeligvis opstramende, som den også lover.

🖤Håndcreme fra Natura Siberica: En noget mere budgetvenlig håndcreme, som både er pæn, har en perfekt håndtaskestørrelse og en fantastisk konsistens.

🖤ZO Sulfor Masque: Den bedste ansigtmaske, jeg har prøvet til dato. Jeg har fået den i forbindelse med mine behandlinger inde Retouch Clinic og den har været med i bekæmpelsen af min urene ud. Den er også lavet til at modvirke acne og jeg kan godt fortælle jer, at man kan mærke at den virker, når den er på og huden føles som ny efterfølgende.

🖤La Mer øjencreme: Jeg er La Mer fan to the bone og er mere eller mindre afhængig af flere af deres produkter. Min seneste forelskelse er deres øjencreme, som dagligt giver mit ansigt et lille skud ekstra fugt og som bare får mig til at se lidt mere frisk ud.

🖤Hårdspænde fra And Copenhagen: Hårspænder får man bare aldrig nok af.

🖤Bobbi Brown Bare Glow: En helt genial moisture Balm, som jeg bruger hver eneste eftermiddag, når min make up lige trænger til en lille opfriskning og lidt glød. Det er som om, at min pudder og highlighter bare sidder lidt bedre, med et lille lag af den her fætter under.

🖤MÄT bar: Jeg forlader sjældent mit hjem uden en MÄT bar i tasken. Jeg kan ikke holde ud at være sulten og jeg tør nærmest ikke tænke på, hvor mange hangry-situationer MÄT baren har reddet mig fra.

Beautyfavoritter1

Beautyfavoritter3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments