FLOWER POWER

flower

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gucci 3. & Other Stories 4. Ganni 5. Gina Tricot 6. Ganni 7. Mint & Berry 8. Gucci 9. Topshop 10. Vero Moda 11. Gina Tricot 12. ELLOS 13. Stine Goya 14. Flattered 15. Rebecca Minkoff 16. Stine Goya 17. & Other Stories 18. Gina Tricot

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, men jeg har blomsterprint på hjernen, som aldrig før. Det er jeg heldigvis ikke ene om og jeg er vild med, at man falder over det ene fantastiske print over det andet, hvis man lige tager på en lille virtuel shoppetur. Sikkert også hvis man tager på en ægte shoppetur, men det har jeg ikke selv været i alt for lang tid 😉

Jeg går lidt og overvejer, om det skulle være denne sæson, at jeg investerede i er par Gucci-loafers. Det synes jeg snart, at jeg må være voksen nok til. Det vil selvfølgelig være oplagt at vælge de helt klassiske af slagsen, men jeg bliver altså mere og mere hooked på de blomstrede. Ved nærmere eftertanke, så tror jeg faktisk også at de passer til det meste.

Kongerne af blomsterprint, denne sæson må næsten være & Other Stories. Jeg tror faktisk, at det var et besøg i deres butik, som fik mig til at blive endnu mere besat. Alle mine fellow blomsterglade må ikke snyde sig selv for et besøg i deres butik eller webshop. Men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Kan I have en smuk søndag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments