3 FANTASTISKE TIL ANSIGTET

Glædelig søndag, kære venner 🖤

I dag skal det handle om noget så simpelt (og lækkert) som tre fantastiske produkter til ansigtet. Jeg ved ikke med jer, men hos mig er det højsæson for ekstra pleje af huden. Kulden gør den tør, skrøbelig trist og grå og desværre tyder alt på, at det kun bliver værre i næste uge, når den sibiriske kulde kommer på besøg.

Når alt det så er sagt, så er vi også inde i en periode, hvor jeg aldrig har kendt til flere fantastiske produkter. For selvom udfordringerne og de udefrakommende faktorer udfordrer, så har min hud sjældent haft det bedre, end den har det lige nu. Den bliver også fodret med fugt og for mig har det vist sig, at være vejen frem.

Her får I lige en anbefaling af nogle af mine favoritter 🖤

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndeholder reklame i form af sponsorerede produkter

▪️ M2 Beautè ultra pure solution: Den opmærksomme læser ved nok, at jeg er svært glad for facemist’s og jeg har mere eller mindre altid en på mig. Jeg har prøvet mange forskellige i løbet af årene og der findes virkelig mange gode derude. Men den her, den overgår alt hvad jeg har prøvet indtil nu. Vi er selvfølgelig også i en forholdsvis høj prisklasse, men den er også hver en krone værd. Kort fortalt, så er det en mist, som stimulerer den naturlige produktion af kollagen og elastin i huden, og derved bliver huden mere elastisk. Jeg bruger den, når jeg har lige har lagt min make up og den bidrager med den fineste finish og efterlader huden fugtig og sund at se på.

▪️ La Mer øjencreme: Af alle fantastiske cremer jeg har prøvet, er der stadig intet, der slår La Mer’s. Det er altså ikke for sjov, at den flere gange er blevet kaldt verden bedste. Nu har jeg også været så heldig at få muligheden for at teste den tilhørende øjen creme og lad mig bare sige, at vi har at gøre med et helt perfekt makkerpar. Den har den vildeste konsistens, som trænger ind i hun og fugter på en måde, som jeg aldrig har oplevet før.

▪️ Bobbi Brown, Bare Glow: Lige da jeg fik fingrene i den her, var jeg en lille smule i tvivl om, hvad den egentlig skulle bruges til. Det tog heldigvis ikke specielt lang tid at finde ud af og jeg skal altså hilse og sige, at vi egentlig bare har at gøre med den helt perfekte moisturiser. Den kan både bruges sammen eller opblandet i en foundation eller påføres ovenpå den fædriglagte foundation, hvor den nærmest får lidt highligter-effekt. Den giver et helt unik glow, som jeg ikke har oplevet ved andre hightlightere. Desuden findes den i forskellige nuancer, så man får den, der passer perfekt til en.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments