16 FANTASTISKE BOLIGTING

bolig

Reklamelinks: 1. Room21 2. HAY 3. ELLOS 4. Afroart 5. PH. Pendel 6. ELLOS 7. House doctor 8. House doctor 9. ELLOS 10. Kirckelin 11. House doctor 12. House doctor 13. HAY 14. ELLOS 15. ELLOS 16. Afroart

Lidt interiør-inspiration kan man altid bruge, ikke sandt? Jeg kan i hvert fald altid finde et hjørne herhjemme, som jeg har lyst til at skifte ud og ændre på. Det kommer typisk når der er sæsonskifte og nu hvor foråret venter rundt om hjørnet, så kan jeg tydeligt mærke lysten til at foretage de små ændringer, trænger sig på.

Hvis jeg have et hus, et sommerhus eller en terresse, så havde jeg helt sikkert kastet mig over bambus-tendensen. Det er simpelthen så pænt og leder mine tanker hen på et sommerhus i 60’erne og 70’erne hvor alt som bekendt var bedre 😉 ELLOS er selvfølgelig hoppet med på bølgen og jeg synes faktisk at de klarer det vanvittigt godt med den fine sofa (nummer 14) for slet ikke at tale om det fine lille bord, som jeg ikke lige kunne få plads til i dagens collage, men som faktisk vil gøre sig ret godt i en lille lejlighed.

Til sidst bliver jeg også nødt til lige at nævne de fine ting fra HAY Kitchen (nummer 2 og nummer 13). Hele den kollektion vokser mere og mere på mig og min samling herhjemme, vokser også stille og roligt. Det hele er heldigvis til at betale og jeg håber sådan, at de fortsætter med at udvikle på kollektionen.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments