BEAUTYFAVORITTER I JANUAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

▪️ Oh darling highlighter fra MAC: For et par uger siden var jeg sammen med en håndfuld veninder. En af dem, er indehaver af den der flawless hud, der ikke har skyggen af urenheder og hvor farven bare er fin jævn over det hele. Den pågældende aften, var det som om, at hendes hud strålede ekstra meget og jeg spurgte naturligvis, ind til kilden med det samme. Hun anbefalede to produkter fra MAC og to dage senere fandt jeg mig selv stå inde i MAC-butikken og gik bestemt ikke tomhændet derfra. Et af produkterne er denne highlighter, som er intet mindre end fantastisk. Den gør det, som highlighter skal gøre. Og så lidt til. Den giver den fineste glød og får kinderne til at stråle. Selv min yndlings beauty-guro komplimenterede min gløde og fine overflade, sidst jeg besøgte hende.

▪️ Sephora Hand Polish: Hvis I, ligesom jeg, også ELSKER at få en god face scrub og den rene og glatte fornemmelse den efterlader huden med, så vil I også elske den her. Den gør lige præcis det samme, bare for hænderne. Efter en omgang har man de blødeste, glatte og rene hænder (jeg kan ikke finde den online, men den kan købes i butikker)

▪️ Smooth Definition Shampoo fra Tony&Guy: Selvom jeg har prøvet mange forskellige produkter igennem årene, så er jeg ret sikker på, at shampooer er det, jeg har prøvet flest af. Derfor har jeg efterhånden også lært, hvad jeg stiller af krav til dem. Der findes mange gode, men der findes mindst ligeså mange dårlige. For mig er en god shampoo en, der er nem at fordele, giver håret masser af fugt, har en god (og for mit vedkommende, tyk) konsistens. Den her fætter fra Tony & Guy vandt min kærlighed efter første hårvask og lever fuldstændig op til alle ovenstående krav. Den kunne godt gå hen og blive en fast del af mit sortiment.

▪️ Select cover up concealer fra MAC: Det andet MAC-produkt, som jeg fik anbefalet af min veninde var den her concealer fra MAC og hold.nu.op hvor har jeg optur over den. På mange måder er det det produktet, som jeg altid har manglet og jeg forstår slet ikke, hvorfor jeg først har fået øjnene op for det nu. Det, som den kan er at dække godt, uden at man på nogen måde kan se den eller kommer til at se “sminket”. Den er netop til de af os, som har tendens til at få nogle røde områder i ansigtet. For mig er det især omkring næste, her i de kolde måneder. Men med den her bandit, er det ikke noget problem længere. Desuden er den vanvittig drøj i brug og tager ingen tid at påføre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

▪️Choco-te fra Yogi tea: Okay, det her er selvfølgelig ikke et beautyprodukt, som sådan, men nu kommer den med alligvel, for den er bestemt en anbefaling værd. De fleste kender vist godt det der med at have lyst til noget sødt efter frokost eller aftensmad. Det har jeg i hvert fald sådan ca. hver dag. Her er den her te en ret genial erstatning for chokolade eller andet slik. Efter en lille kop (eller to) bliver den værste trang stillet.

▪️ Læbestift fra Tony Moly: Jeg har den vildeste svaghed for Tony Moly-produkter og jeg indrømmer også gerne, at det er den fine, finurlige og ret sjove indpakning, der gør mig blød i knæene og dermed også tæller indholdet lidt op. Hvis jeg en dag får mulighed for at besøge Japan eller korea, så bliver det altså med en ekstra kuffert, som jeg kan fylde med skøre beauty-produkter 🙂 Produkterne i sig selv fejler bestemt heller ikke noget og min seneste tilføjelse er den her læbestift, som har den fineste cherry-farvede nuance.

▪️ Hårolie fra Tony & Guy: Endnu et produkt, fra Tony & Guy-serien, som jeg har kastet min kærlighed over. Den opmærksomme læser ved nok, at jeg er svært glad for hårolier og også storforbruger af dem. Jeg har testet et utal af versioner og har både mødt nogle helt fantastiske af slagsen og nogle, som bestemt ikke gjorde noget godt for håret. Den her hører til førstnævnte gruppe og det er især konsistensen, som gør den god. Den er tyk, uden at det bliver for meget og samtidig nem at fordele i håret. Den får ikke lokkerne til at klistre sammen i totter, men fungerer nærmere som en god og fugtgivende ansigtscreme. Bare til håret 🙂 (Jeg har ikke kunne finde olien online, men den kan købes  hos udvalgte forhandlere) 

▪️ Booster Spray fra Gun Britt: Lad mig lige starte med at sige, at jeg ikke har brugt det her produkt længe nok til at kunne vurdere, om det er godt eller ej. Men det, som det lover, lyder så godt, at jeg bliver nødt til at nævne det. Jeg vender selvfølgelig tilbage med en anmeldelse, hvis det viser jeg sig at have en effekt. Kort fortalt, så er Booster Spray udviklet til at mindske hårtab og give en god og sund hovedbund. Den er lavet ud fra de samme principper, som de effektive øjenvippe serum og skulle altså få håret til at vokse hurtigt og produceret mere af sig selv.

▪️ Ansigtscreme fra La Mer: Det er langt fra første gang, at jeg næste La Mers klassiske Creme de la Mer herinde. Jeg kan også med sikkerhed sige, at det ikke bliver sidste gang. Det er ganske enkelt verdens.bedste.ansigtscreme og min hud bliver stadig lykkelig, hver eneste gang jeg bruger den. Den er vanvittig fugtgivende og meget fed i det, så det skal man selvfølgelig lige være til. For min hud har den været helt vidunderlig her til vinter. Normalt døjer jeg med tør hud og har ret nemt ved at skalle. Det har det ikke være noget som helst af i år og jeg er ikke et sekund i tvivl om, hvem jeg skal takke for det. Hvis I i øvrigt undrer jer over den anderledes (men ret flotte) krukke, sp er det en limited edition, som Magasin forhandlede tilbage December-måned.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments