NYT ÅR, NYT HÅR

ha%cc%8ar2behandlingen er sponsoreret 

Lad mig lige starte med at beklage den lidt platte og alt for brugte overskrift, men jeg kunne altså ikke lade være 😉 Men som den så fint afslører, så har jeg fået nyt hår. Det har I måske allerede set henne på Instagram eller læst om herinde, en af de utallige gange jeg nævnte det i sidste uge. Men resultatet slipper I ikke for at se 😉

I husker måske også, at jeg lod mine lange og meget meget slidte lokker falde tilbage i efteråret. Mest af alt fordi jeg ikke havde noget valg. Mit hår var slidt efter mange rejser, masser af sol og saltvand og derfor var den eneste løsning, at starte forfra. Jeg endte med, at blive så glad for den korte længde, at jeg besluttede mig for at fortsætte med den. Lige nu er der slet ikke noget i mig, der har lyst til at gå tilbage til det gamle. Alt er så meget nemmere med det her og mit hår er SÅ meget sundere.

De sidste par år har jeg brugt den samme frisør og det er selvfølgelig Frederikke inde fra Gun-Britt. Jeg er aldrig gået derfra uden at være 110% tilfreds og hun forstår altid lige præcis hvad jeg mener. Faktisk begyndte jeg at gå hende, da hun var elev, men nu er hun helt færdig og top-dygtig. Og har desuden selv det mest misundelsesværdige røde hår.

Faktisk endte vi med at klippe over 5 cm af i fredags og det er altså kun lidt mere end tre måneder siden, vi klippede det sidst. Mon ikke de her banditter har en finger med i spillet? 😉

Desuden fortalte Frederikke mig også en et helt nyt produkt fra Gun-Britt’s linje. Hun har nemlig lavet en såkaldt Booster-spray, som er udviklet ud fra samme principper som de der serum man kan få til øjenvipper, som øger hårvæksten. Den reducerer altså hårtab og reaktiverer hårsækkene. Desuden giver den også volume og vedligeholder en sund hovedbund. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Jeg glæder mig til at teste den og I skal selvfølgelig nok høre mere, hvis det er noget der virker.

Kan I have en skøn tirsdag 🖤

ha%cc%8ar1

ha%cc%8ar3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments