SAVED ITEMS

saved-kopi

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

Velkommen til ugens Saved Items, som i dag handler om mine gemte sager henne hos Zalando. Det er en af de webshops, som jeg har besøgt ekstra meget den seneste uge, fordi mine tanker ikke helt kan slippe den smukke unicorn-strik fra Vero Moda. Jeg må hellere se at få klikket den hjem, for når man har det sådan, så er det vel meant to be. Ikke sandt?

I løbet af ugen er det også væltet ind med pæne og nye sager derhenne og man kan godt fornemme, at de er ved at tage hul på foråret. Mine øjne spotter i hvert fald den ene fine blomsterkjole efter den anden. De fleste af dem, har jeg givet et lille hjerte, så jeg husker dem, når det bliver lidt mere blomster-kjole-sæson. Dog var jeg nødt til lige at tage nummer 2 med i dagens collage, for den er for smuk til bare at gemme til senere. Og til den pris, så kan man næsten blive bange for, at den går hen og bliver udsolgt inden foråret kommer.

Til sidst bliver jeg næsten også nødt til at nævne de seje Air Max 95’ere. Jeg har jo oppet mit sneakers game her de sidste par måneder og har forstår ikke hvordan jeg har kunne gå rundt i så mange år, uden at eje et par sneakers. Der skal mange flere til min nyopstartede samling og de her kunne godt blive mit næste par.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments