NYE: WHAT TO WEAR

nyny

Reklamelinks: 1. Ganni 2. Gucci 3. & Copenhagen 4. Monki 5. Gestuz 6. NA-KD 7. Monki 8. Ganni 9. Monki 10. & Copenhagen 11. Storm & Marie 12. Kunert 13. Topshop 14. & Other Stories 15. NA-KD 16. Ganni 17. Gina Tricot

Nytårs aften er lige rundt om hjørnet (SURPRISE, med glimmer på). Det betyder også, at de fleste af os nok har lagt hovedet i blød, når det kommer til aftenens outfit. Selv synes jeg altid, at det kan være lidt af en udfordring, for man vil jo hjertens gerne lige give den lidt ekstra, men samtidig er det også p**** koldt, så man er jo nødsaget til at være lidt praktisk anlagt. Har I det også sådan?

Når det så er sagt, så ved jeg godt, at det her indlæg måske også kommer liiidt sent, for hvis nogen af jer måske skulle være så heldige, at min collage indeholder løsningen på jeres outfit, så er det måske lidt for sent, at klikke det hjem. Så kræver det i hvert fald nok lidt is i maven og en god express-shipping.

Men om ikke andet, så håber jeg, at det måske kan give lidt inspiration. Som I kan se er jeg selv ret vild med den lyserøde farveskala og alt med glimmer og blonder. Når det kommer til kjoler, der heller ikke sprænger budgettet, så kan jeg altså anbefale på det varmeste, at slå et smut forbi Gina Tricot (hvis i er heldige at bo i nærheden af sådan en). Nummer 17 er bl.a derfra, men den her og den her kunne også være nogle gode bud.

Selv satser jeg også på, at hoppe i den her smukke (realisation par-inspirerede) cardigan, som også er derfra. Hvad jeg skal have på under, er stadig ikke helt besluttet, men mon ikke det løser sig, så snart jeg kommer hjem til min garderobe.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments