DECEMBERS BEAUTY-FAVORITTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget indeholder reklame iform af sponsorerede produkter

 ♥ Parfume fra Aerin: jeg er netop blevet introduceret til de mange Parfumer fra Aerin og er blevet fuldstændig forelsket i deres univers og ikke mindst dufte. Der er ikke èn, som ikke dufter helt fantastisk. Nu er det selvfølgelig svært at beskrive en duft kun med ord, men den her er en af dem, som går gennem kroppen hver gang man tager den på og leder tankerne hen på noget, der bedst kan beskrives som en eksklusiv blomsterhave. Duften er desuden inspireret af den smukke tuberose-blomst.

 ♥ Le mini Macaron maske til hænderne: Den der følelse, som en ansigtmaske kan give, den kan man også få på hænderne nu.

 ♥ Clinique Even Better glow Foundation: Jeg har prøvet mange gode foundations i mit liv og den her er afgjort en af de aller bedste. Den kan alt det, som en foundation skal gøre for mig, her i vintermånederne, hvor man har en tendens til rødme. Den dækker vanvittigt godt, men er ikke tung i konsistensen og er super lækker at påføre.

 ♥ Håndcreme fra Natura Siberica: Her i kulden er mine hænder konstant tørre og jeg har altid en håndcreme i tasken, på mit natbord og på mit stuebord. Den er her perfekt fed, dufter himmelsk og har en rigtig god pris. De har en butik inde på strøget, hvor alle deres produkter kan købes.

 ♥ Body butter fra The Body Shop: ELSKER de fede cremer fra The Body Shop og den bliver naturligvis ikke mindre skøn af, at min navn er på indpakningen. Det er naturligvis en gave 😉

 ♥ Anti Blemish fra Clinique: Min hud opfører sig åndsvagt her om vinteren. Det er sikkert hvert eneste år. Heldigvis er der gode produkter, som kan tage det værste og den her er en af dem. Det er en oliefri lotion som er lavet til uren hud. Jeg bruger den i perioder som den her og synes virkelig at den hjælper. Desuden forebygger den også fremtidige udbrud.

 ♥ Pure Argan oil fra Maroccanoil: ELSKER det her produkt, som mere eller mindre kan bruges til det hele. Olier, og især dem til ansigtet, kan jo ofte dele vandene, men jeg er fan. Når min hud er helt vintertør, så kan et tyndt lag gøre underværker og desuden bruger jeg den også på mine negle og endda også hårspidser.

 ♥ Soft Lotion fra La Mer: Cremen over dem alle. Jeg ELSKER alt ved den her og har også skrevet om den herinde mange gange. Lige for tiden bruger jeg den som afslutning i min renserutine om aftenen. Om morgenen bruger jeg den klassiske Creme de la mer. Den er dog ret fed, hvor den her er lidt mere let i det.

 ♥ Lip balm fra Dr. Paw Paw: Læberne skal også have ekstra pleje her i kulden og når jeg gerne vil have lidt farne på samtidig, så bruger jeg den her fætter. Farven er let og fin og ikke ligeså kraftig som almindelige læbestifter.

 ♥ Coconut lip balm fra Glossier: Kombinationen af en lip balm og cocos er altid en god idè. Nu må Glossier meget gerne snart komme til Danmark.

 ♥ Clinique clearing gel: Endnu et lille vidunder til uren hud. Det er en klinisk gelè, som behandler urenheder. Den kan bruges i hele ansigtet men også på udsatte områder. Den er sindssygt effektiv og umulig for mig at undvære lige for tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments