SNEAKERS GAME OG RABAT PÅ AIR MAX 97

sneakers

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 

Udgivet i samarbejde med Rezet

Glædelig søndag, venner!

Nu skal det handle lidt om noget, som jeg faktisk aldrig har fået specielt meget spalteplads herinde. Det er selvfølgelig sneakers, jeg snakker om. For selvom jeg, især i kraft af mit arbejde med bloggis her, føler mig forholdsvis opdateret på modefronten, så har jeg altid følt mig håbløst bagud, når det kommer til sneakers. Antallet af par, som jeg har ejet, kan vist også tælles på èn hånd. Når det så er sagt, så har jeg altid været vild med trenden, men har bare aldrig følt, at det var mig. Hvis det giver mening?

For de helt hardcore er sneakers jo nærmest en religion og de kender samtlige numre på de forskellige modeller og betaler med glæde det hvide ud af øjnene, for det helt rigtige par. Sådan har jeg aldrig været, lad mig sige det sådan. I min verden har der altså bare været Nike-sneakers, Adidas-sneakers, New Balance-sneakers osv. Så har jeg selvfølgelig også kendt navnet på de helt populære modeller som Stan Smith, Air Max og Superstar. Men så stopper min viden vist også der.

For et par måneder siden købte jeg den fine Harriet-model fra Ganni (her vil nogle nok påstå, at de ikke indgår i den ægte-sneaker-kategori) og jeg har mere eller mindre boet i dem lige siden. De passer til ALT og endnu vigtigere, så er de jo bare enormt behagelige at have på. Min kærlighed bekræftede mig i, at jeg skal til at oppe mit sneakers-game og udvide min samling.

Derfor har jeg naturligvis researchet markedet lidt og nogle af mine favoritter, ser I herover. Jeg er kommet frem til, at jeg ligger blødt ud og starter med den populære Air Max 97-model. I næste uge modtager jeg dem i den her farve og jeg er sikker på, at det nok skal blive en succes.

Men det bedste af det hele er, at jeg også har fået lov til at dele et lækkert tip med jer. Sagen er nemlig den, at sneaker-kongerne, aka Rezet kører en ret lækker Advents-kampagne i dag, hvor de giver 25% rabat på alle Air Max 97 ultra i dag. Det er altså en ret gode deal, hvis I spørger mig. Så hvis I vil joine mit sneakers-game, eller bare have et nyt par til samlingen, så er det altså i dag at I skal slå til 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments