JULEGAVETIPS: 12 TING DU IKKE VIDSTE, AT DU MANGLEDE

jk

Sponsoreret af Jane König

Velkommen til den næste låge i min lille julegaveguide, som i dag handler om de ting, du ikke viste, at du manglede. Jeg har selvfølgelig taget udgangspunkt i nogle investeringer, jeg selv har gjort mig og som alle har været med til at gøre min hverdag sjovere eller pænere. Meget mere er der ikke at sige om det, men der er heldigvis en hel masse at sige om de forskellige ting 

1. Herlig og Ærlig mad af Emma Martiny: Hvis der findes en bibel inden for kogebøger, så er det den her. I hvert fald i min verden. Jeg bruger den flere gange om måneden og har næsten ikke tal på, hvor mange eksemplarer, jeg efterhånden har købt som gaver.

2. Øreringe fra Jane König: Jeg har været den lykkelige ejer af de her øreringe i et lille års-tid og 9 ud af 10 dage, er det dem, der ender i mine øre. De passer til ALT og er noget nær de helt perfekte hoops.

3. Ansigts creme fra La Mer: Til dato den lækreste og mest luksuriøse creme, jeg nogensinde har prøvet. Den koster også spidsen af en jetjager, men hvis I spørger mig, så er det alle pengene værd.

4. Halskæde fra Jane König: Den fineste halskæde, som fører tankerne hen på eventyr og unicorns.

5. Støvler fra UGG: De mest behagelige støvler, som man kan forestille sig. Det eneste dårlige jeg kan sige om dem er, at man forsøger at finde enhver undskyldning for at kunne tage dem på frem for pæne sko 😉

6. Rejsepung fra & Other Stories: Mit rejseliv blev altså noget nemmere den dag, den her pung kom ind i mit liv. Genialt, at man kan have pas, papir, boardingpas og alt det der, samlet på et sted.

7. Lille taske/pouch fra Aiayu: Den pæneste pouch der findes. Mine forældre gav mig en i 30års fødselsdagsgave tidligere på året og jeg bliver stadig glad, hver gang jeg kigger på den.

8.Strømper fra Ganni: Pæne strømper er altid en god idè og også en fin lille ting at samle på.

9. Håndsteamer: Den opmærksomme læser husker måske, at jeg købte en steamer tidligere på året? Ser man lige bort fra min rejser og min Gucci-taske, så er det afgjort årets bedste køb. Det er SÅ optur ikke at skulle kæmpe de lange kampe med strygebrættet længere.

10. Drying Lotion fra Mario Badescu: Muligvis et af de mest effektive produkter, jeg har har prøvet. Hvis der er en urenhed på vej, så skal den bare have lidt Drying Lotion og så forsvinder den igen.

11. Duftlys fra Diptyque: bare alt for pænt og alt for lækkert. Desuden kan glasset jo bruges til opbevaring af tandbørster, kuglepenne eller make up, når lyset er brugt op. Jeg er selv ved få mig en lille samling.

12. Ring fra Jane Köng: En simpel ring hører sig til i enhver smykkesamling og den her er helt perfekt og klassisk, men alligvel med et lille twist.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments