OM JAKKER OG NEDERDELE

esprit

reklamelinks: 1. Esprit 2. Loewe 3. Esprit 4. Sportmax 5. Versace 6. Aliita 7. Mango 8. Sydney Evan 9. Just Female 10. Esprit 11. Mango 12. Minimum 13. Chloè 14. Ganni

Sponsoreret af Esprit

I samarbejde med Esprit, har jeg i dag fået den fornemme opgave at sætte lidt ekstra fokus på nederdele og vinterjakker. Det vil være synd at sige, at det er en svær opgave, eftersom begge dele, er nogle af mine favorit-påklædningsgenstande.

I alle bloggens leveår, har jeg udtalt mig om, at man aldrig kan få jakker nok. Sådan har jeg det stadig og vil nok altid have det. Noget min personlige samling også afslører 😉 Vi bor jo i et klima, hvor antallet af de jakke-fri dage vi får på et år, kan tælles på èn hånd og derfor er det jo vigtigt at have noget at skifte mellem. Efter min mening består den perfekte samling både af de helst klassiske versioner og så nogle, der tør at skille sig ud. Her er Esprit’s ternede model (nummer 10) et ret godt eksempel. Det samme er Leopard versionen (nummer 1) for kan vi ikke godt blive enige om, at leopardprint efterhånden er blevet lidt af en klassiker, som hører sig til i de fleste garderober?

Og så er der også nederdelene. Der er min egen samling faktisk ikke vanvittig stor, men det er noget, jeg arbejder på 🙂 Min favoritversion er helt klart den i denim. Faktisk er en denimnederdel og en sweatshirt noget af det, jeg ofte hopper i, hvis jeg ender i en tøjkrie på en helt almindelig hverdag. Sammen med et par støvler eller sneakers, så er man altså ret godt kørende.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments