FIRE PRODUKTER, DER FIK MIT HÅR TIL AT BLIVE SUNDT IGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som I måske husker, så satte jeg “projekt sundt hår” igang for et par måneder siden. Over sommeren og i forbindelse med mine mange rejser, var det blevet så slidt, kedeligt og trist at kigge på. Selvom det faktisk ikke var med min gode vilje, så besluttede jeg mig for at starte forfra – Jeg lod de lange lokker falde, anskaffede mig nogle geniale produkter og hjælpemidler og satte mig for kun at vaske hår hver 3. dag imodsætning til hver eneste dag, som jeg har gjort hele mit liv.

Og hvordan går det så? Det går simpelthen intet mindre end strålende. For det første blev jeg overraskende glad for min nye og meget kortere længde. Så glad, at jeg stadig overvejer at beholde den, frem for at lade det gro langt igen. Derudover får mit hår flere komplimenter end det nogensinde har gjort før og den bemærkning som går igen og igen er, at det igen ser sundt og fyldigt ud. Sådan føles det også og det der med at trappe ned på hårvaskningen, har også været langt nemmere, end jeg turde håbe på.

Jeg har selvfølgelig ikke gjort det hele uden hjælp – Som sagt har nemlig brugt nogle ret uundværlige produkter og dem vil jeg naturligvis lige tippe jer om, hvis nogen skulle have planer om at gå i krig med det samme projekt.


7 IN 1 Treatment fra Dr. PawPaw: Lad os starte med det bedste, for det her produkt slog benene væk under mig med det samme og jeg har vitterligt anbefalet det til alle mine veninder. Som navnet siger, så er det et 7-i-1-produkt, som holder alt hvad det lover. Det varmebeskytter, blødgør, giver glans reducerer spaltede spidser og en masse andre gode ting. Jeg bruger det hver evig eneste dag. Hvis mit hår er lidt dumt og kedeligt at se på, så får det bare et par spray (i tørt hår) og derefter føntørrer jeg det kort og voila, så får det helt nyt liv og ser sundt rent ud. Endnu bedre er, at de fleste også kan være med på prisen.

Tørshampoo fra Living Proof: Den her fætter har jeg faktisk fortalt om før, men jeg kan heller ikke anbefale den nok. Af alle de gode tørshampoo’er jeg har prøvet, er det her absolut den bedste. Det var faktisk først da jeg anskaffede mig den, at jeg snildt kunne gå i 2-3 dage uden hårvask. Lige når man kommer den i, så farver den håret hvidt, men efter 30 sekunder kan man fordele den med hænderne eller en børste og håret set helt nyvasket ud og det ligner, at det aldrig har set skyggen af tørshampoo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Great hair complex fra Vitaviva: Her tror jeg også at vi har forklaringen på, hvorfor mit hår har fået sit fylde og sin glans igen. Jeg har spiser Vitavivas kosttilskud til håret hver eneste dag i et par måneder nu og er som sagt sikker på, at de har en (ret stor) finger med i spillet. Det er sammensat af næringsstoffer, som er kendt for at støtte hårets vækst og fylde. Om det er deres skyld, at mit hår allerede er vokset et godt stykke kan jeg ikke sige med sikkerhed, men noget sige mig, at det ikke er en tilfældighed. Jeg har desuden også suppleret med de kendte Sugar Bear Hair, men dem fortæller jeg mere om i et andet indlæg.

Cacao intense fra Maria Nila: Den her har måske ikke ligefrem været skyld i et sundere hår, men den har været en genial lille hjælper på de dage, hvor min hårfarve trænger til en opfriskning. Kort fortalt, så er det en hårkur, som indeholder farvepigmenter. De er ikke voldsomt gennemtrængende, ligger bare et fint lille lag, som får farven til at fremstå lidt dybere. Hvis det giver mening? Den forsvinder desuden stille og roligt efter et par vaske.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments