ET VIDUNDER TIL VINTERTRÆT HUD

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklame for Avéne

Hej allezusammen 

Nu skal vi til et af de indlæg, som jeg har set vanvittig meget frem til at dele med jer. Sagen er nemlig den, at jeg igen igen har fået fornøjelsen af at teste fantastiske produkter fra Avéne. Som I måske husker, så har jeg kørt et samarbejde med dem, her i løbet af det sidste halve år og har derfor været vidt omkring i deres produktserie. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at jeg aldrig har oplevet, at deres produkter ikke levet op til forventningerne eller ikke har holdt hvad de lover. Det er kvalitet hele vejen rundt og sådan har jeg altid haft det med dem.

Men de produkterne, som jeg har testet i denne omgang, ryger direkte ind på 1. pladsen. På mange måder føler jeg, at de nærmest er skræddersyet til mine behov og de har allerede fået deres faste plads på min badeværelseshylde.

Produkterne er fra Avénes helt nye serie, Trixera, som er guld værd på den her tid af året. Jeg ved ikke med jer, men den tid på året, som er aller mest hård ved min hud, er når vi skifter fra sommer til vinter. Min fugt balance kan komme helt ud af takt og min hud kan blive så tør, at den nærmest begynder at skalle. Det er især omkring benene, at det kan være slemt. Huden i ansigtet bliver også udfordret meget af det kolde vejr og den hårde vind. For slet ikke at tale om, at man lynhurtigt mister den glød, som huden har i sommermånederne.

Det er selvfølgelig en problematik, som de kender til henne hos Avéne og derfor har de udviklet nogle ret fantastiske produkter. Herunder skal det handle om to af dem, som jeg, som sagt har prøvet på egen krop og som jeg med sikkerhed får glæde af resten af vinteren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trixera Body Lotion: Det er selvfølelig forskelligt, hvad man stiller af krav til en god body lotion, men for mig er det vigtigt, at den har en god konsistens, er nem at påføre, giver masser af fugt og har en langvarig effekt. Den her kan det hele. Den genopbygger hudbarrieren mindsker fordampning af fugt og dæmper hudens tørhed så den er dokumenteret hydreret i 48 timer efter påføring. Hos Avène anbefaler de, at man bruge den en til to gange om dagen og hvis man ønsker et helt perfekt resultat, så skal den påføres efter brug af Trixera Nutri-fluid Cleanser, som er en sæbefri vaskegel til daglig vask af tør sensitiv hud.

Ysthéal INTENSE: Det her er lidt af et vidunder til en vinterramt hud. Kort fortalt, så er det en slags kur, som skal tager over 8 uger. Den skal fungere som en slags natcreme og påføres en gang dagligt. Det som den kan er at gøre huden mere jævn og glat, gøre teinten mere strålende og formindske rynker. Noget som jo desværre snart er nødt til at forholde mig til ;-). Desuden anbefaler Avéne, at man bruger den i den periode, hvor huden trænger til lidt ekstra kærlighed og hos mig er det abolut højsæson for det nu.

Vigtigst af alt, så skal jeg naturligvis lige huske at sige, at produkterne forhandles på landets apoteker 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

avene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments