SÅDAN LAVER DU GEL NEGLE DERHJEMME

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklame

Lad mig lige starte med at fortælle, at jeg altså ikke har fået penge for at skrive det her indlæg – men som I nok ved, så skal jeg markere det som reklame, i følge reglerne. Jeg har blot fået muligheden for at teste produktet og har så meget optur over det, at jeg bliver nødt til at dele det med jer. Så fik vi lige det på plads.

Og nu til det sjove. Sagen er nemlig den, at jeg ENDELIG har fundet en måde at få gel-negle, uden at skulle betale en formue og bestille til hos en negleklinik. Til de af jer, som ikke helt ved hvad pokker jeg snakker om, så er gel negle en ret lækker manicure, som holder i flere uger og hvor der ikke er noget der skaller af. Finishen er også meget pænere end ved almindelig neglelak og meget mere skinende. Faktisk er den eneste ulempe, at det er lidt mere kompliceret at fjerne. Men når det så til gengæld ikke skal gøres hver 3. dag, så betyder det ikke så meget.

Nu har jeg testet den her lille mini macaron, som gør det muligt, at lave neglene derhjemme. De af, som har prøvet gel-negle ved, at det kræver et specielt LED-lys for at få det til at tørre. Og det er egentlig bare det lys, som den her lille macaron-lampe giver. Det foregår sådan, at man påfører et lag på en negl, sætter den under lampen i 30 sek, påfører endnu et lag og sætter den under lampen igen. Nemmere bliver det ikke.

Inden jeg testede den var jeg en smule skeptisk, for jeg var ikke sikker på, at jeg kunne lægge et pænt lag og når man nu ikke lige fjerner det ligeså nemt som med almindelig neglelak, så frygtede jeg altså at det kunne gå galt. Det gjorde på ingen måde og i skrivende stund sidder jeg med de fineste pink negle.

I kan læse meget mere og endda også se en fin lille demo-video henne på deres hjemmeside. Og så bliver jeg også nødt til lige at tippe om, at de sælger dem henne hos Nicehair.dk hvor man lige nu får 15% på alt med koden NV15. Men den gælder vist kun til og med i dag, så man skal være hurtig.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments