PRETTY PRODUCTS OG ET GODT TIP

beauty

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Becca 3. Tonymoly 4. Benefit 5. Rudolph Care 6. Tromborg 7. La Mer 8. & Other Stories 9. Matas 10. Fenty Beauty 11. Tony Moly 12. & Other Stories 13. & Other Stories 14. Benefit

Når det kommer til produkter, så er det naturligvis indholdet og kvaliteten af det, som er det aller vigtigste. Det kan vi vist ikke komme udenom. Men når det så er sagt, så har de fleste brands vist efterhånden fundet ud af, at en pæn indpakning har en ret god tiltrækningskræft. Ta’ Glossier, som et godt eksempel. Alle deres produkter er så pæne, at man næsten ikke forstår det og sidst jeg var i USA endte jeg faktisk med at shoppe for mere end 100 dollars fra deres webshop. Det var uden at tøve og uden nogensinde at have prøvet deres produkter. Jeg indrømmer altså gerne, at det var udseendet der lokkede.

Heldigvis kan man også købe et hav af pæne produkter herhjemme og som I kan se, har jeg samlet 15 af dem herover. Enkelte er jeg faktisk allerede den lykkelige ejer af. Bl.a den lilla primer fra Becca (nummer 2) som jeg er gået hen og blevet ret vild med. Hvis man lige bruger et tyndt lille lag under sin foundation, så sidder det hele meget bedre. Derudover bliver jeg næsten også nødt til at få fingrene i Coco de Perle Body oil’en fra & Other Stories (nummer 13). Hvis I har prøvet at dufte til noget fra Coco de Perle serien, så forstår I hvad jeg mener 😉

Og nu hvor vi er ved det der med Beauty, så har jeg også lige fået en nyhedsmail om, at Matas, netop nu, har 25% på langt det meste af deres eksklusive make up. Det betyder altså, at man bl.a kan få fingrene i den lækre La Mer-foundation og verdens bedste læbestifter fra MAC.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments