TAKE AWAY, EN KONKURRENCE & HVERDAGENS HELTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Just Eat

Nu skal vi snakke lidt om Take Away, for det er bestemt en af de ting, som jeg holder rigtig meget af og som jeg benytter (lidt for) ofte. Faktisk tror jeg sjældent, at der går en uge, hvor jeg ikke bestiller mad udefra og det kan der være flere gode grunde til. F. eks hvis jeg kommer sent hjem fra en lang dag og ikke orker madlavning, hvis jeg skal have gæster og absolut ikke kan nå at diske op med noget eller ganske enkelt bare fordi jeg craver noget fra et af de mange fantastisk steder, som København har at byder på.

Og det er dem, som det skal handle om nu, for sagen er nemlig den, at Just Eat igen i år har valgt at hylde hverdagens take-away-helte. Hver by i Danmark har dem nemlig – Altså dem, der gang på gang redder os, når vi ikke selv orker at lave mad. Det hedder selvfølgelig Danish Take Away Awards og går i alt sin enkelthed ud på, at vi forbrugere skal smutter herhen, for at stemme på vores favorit.

For mig var det ikke nogen helt nem opgave, for jeg har egentlig flere favoritter og det svinger jo lidt efter humør og cravings. Til sidst besluttede jeg mig for at give min stemme til Hafnia bar, som også er dem, der har leveret måltidet på billederne.  De løber med førstepladsen, fordi de altid leverer friske og lækre salater, som er smagfulde og af virkelig god kvalitet. Og også lidt fordi, det er vigtigt at understege, at Take Away ikke behøver at være usundt. Som lidt inspiration, får I lige min top-5 over de bedste steder i København, men husk, at det er hele landet, som er med i afstemningen

  1. Hafnia Bar
  2. Tandoori Masala
  3. Thai me up
  4. Mae Pen
  5. Kebabish

Alle der går ind og stemmer, er i øvrigt med i lodtrækningen af et gavekort til Just Eat på 1000 kr. og afstemningen slutter d. 31 Oktober

KONUKURRENCE

MEN kære venner, det stopper ikke her, for jeg har sørme også fået fornøjelsen af at udlodde et gavekort på 500 kr. til en af jer derude. Det eneste I skal gøre er at smutte herhen og give jeres favorit-take-away-sted en stemme og så skal I smide en kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor I fortæller hvem I har stemt på. Og det vil jeg faktisk glæde mig ret meget til at læse 🙂

Her bliver vinderen naturligvis også fundet d. 31/10. GOOD LUCK ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
51 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments