WHATS IN MY BAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her til eftermiddag fandt jeg pludselig mig selv i en situation, der efterhånden er ret uvant; jeg havde ganske enkelt ingen idè om, hvad jeg skulle skrive om i dagens 2. indlæg. Egentlig besluttede jeg mig for, at der bare ikke kom et 2. indlæg, for det var der jo ingen, der ville dø af. Men så slog det mig pludselig, at det var rigtig rigtig lang tid siden, at jeg sidst har delt indholdet af min taske og den slags er jo altid meget sjovt 🙂

Egentlig burde jeg nok skrive taskER for jeg er typen, der altid har alt muligt med mig og samtidig har en kærlighed for små tasker. Derfor har jeg næsten også altid et lille net over armen. Til kamera, vandflaske og hårbørste. Heldigvis laver de de SMUKKESTE net hos Nuè, som jeg heldigvis har fået en lille fin samling af. Men nu til indholdet ♥

Tasken er selvfølgelig fra Gucci, men den har vi efterhånden snakket om en del gange.

Aèsop håndcreme: Jeg forlader ikke mit hjem uden en håndcreme og det er et af de produkter, hvor jeg har et utal af favoritter. Den her købte jeg mest af alt fordi den er vanvittig pæn og dufter helt fantastisk.

Läkerol: Jeg er storforbruger af Läkerol og hvis jeg glemmer at putte dem i min taske, så køber jeg en ny pakke. Så slemt er det. På samme måde køber jeg næsten også altid et lille lager, hvis jeg skal ud og rejse i en længere periode.

Læbestift fra Lipstickqueen: Verdens bedste læbestift, som faktisk er grøn, men som giver læberne den helt perfekte lyserøde farve.

Karmameju Calm balm: Den her er min nyeste med-på-farten-afhængighed. Det er nok den bedste balm, jeg nogensinde har prøvet og jeg bruger den mest på kinderne, for at give et lidt fugtigt look.

Pung fra Daniel Silfen: Jeg er helt klart mest til små punge, fordi jeg altid har en lille taske. Den her er helt perfekt i størrelsen og er faktisk også meget mere rummeligt end den ser ud.

Nøglering fra & Copenhagen: En stor nøglering er altid en god idè, for jeg lever i evigt frygt for at smide mine nøgler væk. Det er heldigvis (knock on wood) aldrig sket.

Kuglepen fra HAY: Man ved aldrig hvornår man får brug for en kuglepen og så kan man jo ligeså godt vælge den pæneste der findes.

Hårspænde fra PICO: Hvis jeg ikke har et hårspænde i håret, så har jeg i hvert fald et i tasken. Pico har et vanvittigt godt udvalg og der her har jeg købt i deres butik, til sølle 25 kr.

Powerbank: Jeg har angst for at løbe tør for strøm, så derfor har jeg næsten også altid min Powerbank med mig. Den er købt i Mismo i Singapore.

Børste fra Mason Pearson: Filtret hår er noget af det værste jeg ved, så derfor kan jeg heller ikke undvære min fantastiske børste. I kan forresten læse min anmeldelse af børsten HER. Bare hvis nogen skulle overveje at smide et forholdsvis stort beløb efter et stykke plastik med vildsvinehår.

Iphone 8 plus: Så har jeg selvfølgelig min nye og højtelskede Iphone med mig over alt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments