WINTER IS COMING: HOMEWEAR OG HJEMMEHYGGE

home

Reklamelinks: 1. ELLOS 2. UGG 3. ELLOS 4.Sephora 5. ELLOS 6. Ferm Living 7. & Other Stories 8. My Lèontine 9. & Copenhagen 10. Sephora 11. ELLOS 12. ELLOS 13. La Mer 14. ASOS 15. Calvin Klein 16. Zalando 17. Gina Tricot

Selvom September har vist sig fra sin smukkeste side i dag og vejrguderne heldigvis lover mere af den slags, den kommende tid, så kan vi ikke komme udenom, at vi er gået ind i den sæson, hvor vi tilbringer de fleste timer inde døre. Det bliver tidligere mørkt og der kommer flere kolde dage.

Heldigvis er det ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Den slags indbyder f. eks til en masse hygge og selvom jeg personligt selv foretrækker sol og sommer, så er der altså også noget helt særligt over at komme hjem fra en lang og kold dage og hoppe i hyggetøjet som det første. I ved, de der aftenener og weekender, hvor man ikke har andet end me-time på programmet. Dem kan jeg faktisk godt længes en lille smule efter om sommeren.

Tidligere på ugen lovede jeg, at jeg ville strikke en lille collage med hygge-ting og sager sammen og den får I her. Der er både lidt til garderoben, til hjemmet, til fødderne og til velværet. Hvis nogen skulle mangle en lækker natkjole, så kan jeg varmt anbefale dem som de har henne hos ELLOS. Jeg sover selv i den her hver eneste nat. Som en lækker lille detalje, så får man også den fineste sovemaske og pose med i købet, hvilket også gør den helt perfekt at med bringe på en rejse.

Kan I have en skøn og selvfølgelig rigtig hyggelig aften ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments