A PRETTY THING, THING

Processed with VSCO with a4 preset

Indlægget indeholder reklamelink

Jeg har et ret soft spot når det kommer til pæne ting og sager. Det kender de fleste piger nok til, men det er som om, at min samling af dimser og andre småting, som jeg nok i virkeligheden ikke har brug for, er ved at vokse sig lidt for stor og det har nok også taget lidt overhånd 😉 

Måske er jeg også lidt arbejdsskadet, for hver gang jeg ser noget i en pæn indpakning eller noget fint emballage, så tænker jeg altid, “at det det også kunne være fint på et billede” og når man arbejder som blogger, så kan man altså ikke få fotorekvisitter nok 😉

Men i stedet for at de bare ligger der i alle hjørnerne af min lejlighed, så tænkte jeg da lige kunne samle mine nuværende favoritter og dele et fint billede og et par små fortællinger med jer.

Kurvetaske: Alle der har været på Bali kender den. De findes over alt dernede og koster ca. ingenting. Jeg købte ikke en sidst jeg var der og det har jeg fortrudt lige siden. Det gjorde min veninde, Julie, heldigvis og nu har jeg fået lov til at låne den lidt.

Guldæg fra Tonymoly: Det her er en af de ting, som jeg mest af alt bare købte fordi den var pæn. Det er en balsam til huden, som heldigvis også er rigtig god.

Håndcreme fra Aèsop: Jeg er også villig til at give 200 kr. for en håndcreme fordi det er den pæneste, der overhovedet findes på markedet. OG så dufter den også himmelsk.

Peppermints: Købt i Trader Joe’s i USA. Iøvrigt butikken over alle butikker, når det kommer til pæne produkter. Jeg har flere gange gjort mig seriøse overvejelser om at købe 1 kg. mel med hjem alene pga. indpakningen.

MÄT Bar: Ikke nok med, at det er verdens bedste barer, så er deres indpakning også ret fantastisk.

♥  Panda’s dream fra Tonymony: Jeg bliver ALDRIG træt af den her lille fætter og den har efterhånden også optrådt på en del billeder herinde. Så giver den i øvrigt også fine røde kinder og læber.

Unicorn med glimmer: Det her er faktisk en tapeholder og da jeg spottede den i H&M tidligere på året, kunne jeg simpelthen ikke modstå fristelsen.

Lipstick Queen: Jeg fortalte også om min kærlighed til Lipsstick queen’s læbestift tidligere på ugen, men den findes faktisk også til kinderne og det kunne jeg selvfølgelig ikke modstå.

Chockoldaæske fra Peter Beier: Den fineste lille æske, fyldt med små chokoladestykker. What’s not to love?

Sort hårspænde fra & Copenhagen: Jeg kan aldrig nogensinde få nok hårspænder og jo mere glimmer der er på, jo bedre.

Lille make up pung fra Søstrene Grene: Man kan altid regne med Søstrene Grene, når det kommer til pæne dimser.

Øreringe fra & Copenhagen: Hvad er bedre til at lyse de kedelige efterårsdage op, end et par gule øreringe?

Petit Bunny lip gloss fra Tonymoly: Endnu en lille fin ting fra Tonymoly. Jeg får aldrig nok af deres fine og nok også lidt barnlige indpakning.

Iphone cover fra & Copenhagen: Tro det eller ej, men det er faktisk ægte blomster, der er i coveret. Hvor sejt er det ikke lige?

Svanetørklæde fra & Copenhagen: Jeg har været forelsket i det fine tørklæde, siden jeg spottede det for første gang.

Viftehårspænde fra Pico: Endnu et helt fantastisk hårspænde. Det her er købt i Norr inde i Pilestræde.

Lip balm fra Glossier: Hvis der er produkter, som kan sælge sig selv, udelukkende på baggrund af deres indpakning, så er det Glossier.

Lebon toothpaste: Hvis man skal kunne sælge en tandpasta for 150 kr. så kræver den altså også en ret pæn indpakning. Det kan man heller ikke komme uden om, at den her har.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments