MANDAGSTIP: TJEN POINT NÅR DU SHOPPER OG SPISER

sas2

Indlægget er sponsoreret af SAS Eurobonus

Selvom at jeg efterhånden har været på Dansk jord i et par måneder, så kan jeg ikke benægte, at jeg aldrig har rejst så meget, som jeg har gjort det seneste år. Præcis derfor, er jeg også ret glad for, at jeg besluttede mig for at oprette mig som SAS Eurobonus-medlem for lidt over et år siden. Jeg var virkelig fået glip af mange gode point, hvis jeg ikke havde gjort det.

Hvis I ikke aner hvad jeg snakker om, så kan jeg lige starte med at forklare, at et SAS Eurobonus-medlemsskab er noget, som alle kan oprette. Også selvom man rejser sjældent. Fordelene ved kortet er, at man optjener point. Både når man rejser, men bestemt også når man shopper eller f. eks tager ud og spiser. De point kan man så omsætte til flere rejser, mere mad eller mere shopping. Det er da smart!

Jeg elsker konceptet og derfor tøvede jeg heller ikke med at takke ja, da jeg fik tilbudt at lave et lille samarbejde med dem. I den forbindelse var jeg lige ude og svinge mit medlemskort i lørdags og det var en kæmpe succes.

Sagen er nemlig den, at de lige nu kører en kampagne, hvor man får 3x point, på udvalgte steder. Stederne skifter hver 14. dag, så man skal selvfølgelig været hurtig, hvis der er noget man gerne vil prøve eller købe. Listen er forholdsvis lang og inkluderer både shopping og restaurantbesøg.

Jeg kastede mig ud i at teste sidstnævnte, for lige nu er en af mine personlige favoritter nemlig at finde på Listen. Det er selvfølgelig Cofoco’s Scarpetta, som jeg snakker om. Det er en helt fantastisk italiensk restaurant, som ligger her på Nørrebro. Det er et af de steder jeg besøger så ofte som overhovedet muligt og jeg er aldrig nogensinde gået derfra skuffet. Og når man så også kan gå derfra med lidt ekstra point til en kommende rejste, så vil det jo næsten være dumt at lave være 😉

Herunder kan I se et par billeder fra aftenen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg var hoppet i min nye yndlings-prikkede sag fra Gina Tricot og bukser fra 2nd One. 

sas3Konceptet på Scarpetta er lige efter min smag. Man vælger mellem en masse forskellige små retter. De anbefaler 3-5 pr. De skifter menuen forholdsvis ofte, men heldigvis har de næsten altid deres pizza med blomkål og trøffel. Den må man virkelig ikke snyde sig selv for. 

sas1Min bestie, Julie, som jeg faktisk endte med at tilbringe hele min weekend med, da vi også tog på en spontan shoppingtur i går. Det var ret heldigt, for vi havde egentlig snakket om at tage på en lille weekendtur, men vi var lidt for sent ude og alle de steder vi gerne ville hen, var bookede. Så er det jo heldigt, at København også har en masse fantastiske ting at byde på. 

Og så den der pizza med blomkål og trøffel. Alene pga. den, er jeg næsten glad for, at vi endte med at blive 😉 

img_6769Hvis I ikke allerede har et Eurobonus-kort, så skal I altså skynde jer at få fingrene i et, for som I kan se, så er det bestemt ikke kun en fordel når man rejser. Hvis I smutter herhen, så kan I se hvilke andre butikker og restauranter, der også giver 3x point i den her periode (fra i dag til d. 17 September). Det inkluderer både en masse lækre butikker og restauranter. Og I kan selvfølgelig også bestille jeres kort derinde.

I kan også følge med henne på Facebook, hvor der selvfølgelig bliver opdateret, når der er nye spændende tilbud og kampagner.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments