ET GENIALT REDSKAB TIL DIT HÅR

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklame for OBH Nordica

Til tider kan jeg faktisk være fristet til at tro på skæbnen, for nogle gange får jeg tilbudt et samarbejde, hvor der ikke kun er et vanvittigt godt match med mine interesser og det generelle tema her på bloggis, men hvor det også kommer på et perfekt tidspunkt. Sagen er nemlig den, at mit gamle og forholdsvis udtjente glattejern, afgik ved døden for et par uger siden og selvom jeg ikke brugte det hver eneste dag, så ville jeg stadig få svært ved at leve uden.

Få dage efter får jeg tilsendt den her fantastiske Brush & Straight-børste fra OBH Nordica. Hvor heldig kan man næsten være? Børsten er et ret genialt væktøj og jeg er sikker på, at den vil falde i god jord hos de fleste piger. Som navnet næsten selv fortæller, så er det et 2-i-en værktøj, som både børster og glatter håret, når man bruge den. Den har en keramisk belægning og en varmefiksering på 210 grader, som sikre at man får en blid styling i håret. Og så er det altså også ret genialt, at det det både reder og glatter på samme tid.

Lad mig lige vise hvordan det fungerer og hvor godt resultatet er. Her er en lille serie fra en dag tidligere på ugen, hvor jeg skulle gøre mig klar <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERASådan så jeg ud inden processen. Jeg har ikke gjort noget ved mit hår, der er ikke brugt nogen produkter og jeg har bade ladet det lufttørre efter vask. Som I kan se har jeg ikke voldsomt mange krøller, men sådan et helt klassisk fald og lidt bølger. Dem kan jeg egentlig godt lide, men der er bestemt også dage, hvor jeg bare har lyst til at have det helt fint og glat.

Lad mig lige starte med at nævne en af de helt store plusser ved Brush & Straight-børsten. Den har nemlig en ledning, på hele 2,8 m. Det har jeg ret meget optur over, for med mit gamle glatterjern, kunne jeg faktisk ikke nå hen foran spejlet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABørsten skal bruges i tørt og rent hår og så snart man tænder den, så går der kun et minut, før den er klar til brug. Derefter skal man egentlig bare tage en tot hår og forsigtigt trække børsten igennem håret, i en glidende bevægelse. Man skal helt ikke holde børsten det samme sted i mere end 2-3 minutter, men det behøver man bestemt heller ikke. I hvert fald ikke, når man ikke har vanvittig mange krøller. For mig er det faktisk nok, bare at køre den igennem en enkelt gange, for at opnå et helt glat resultat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet fører mig videre til et af de andre helt store plusser. Det tager nemlig ingen ting, at opnå et godt resultat. For mit vedkommende tog det faktisk lige præcis 2,5 minut. Fordi man ikke skal køre det igennem en masse gange, så er det også en metode, som er langt mindre skadeligt for håret. Det bliver heller ikke udsat for 2 varmeplader, som det gør ved et almindeligt glattejern. Som sagt er det altså et kæmpe plus i min bog, for det er nemlig frygten for at ødelægge mit hår, der gør at jeg nogle gange kan holde lidt igen med at bruge varmeapparater.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg her er resultatet; et fint og helt naturligt look, hvis jeg selv skal sige det. Det er især det naturlige element, jeg godt kan lide, for selvom det er blevet glattet, så har det ikke det der helt stive look. Jeg er i hvert fald vild med, at jeg stadig har lidt bølger, de er bare lidt mere i kontrol og overfladen på mit hår, ser faktisk også sundere og mere skinnende ud. Det her trouble-free/saving-time-tool og jeg bliver altså ret gode venner, det kan jeg mærke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis I skulle være blevet fristet til at prøve Brush & Straight-børsen af, så kan I læse meget mere om den her og se hvor den kan købes. Jeg tør godt love, at I ikke vil fortryde det.

Hvis I stadig er i tvivl om hvordan den virker, eller bare gerne vil se mere, så har OBH Nordica faktisk også lavet den her rigtig fine demo-video

YouTube video

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments