OM HÅROLIE OG LANGE ØJENVIPPER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Nelly

I forbindelse med mit ambassadørskab med Nelly.com, har jeg fået den fornemme opgave at teste nogle af de beauty-produkter, som de forhandler. Faktisk var jeg slet ikke klar over, at de også forhandlede den slags, før jeg begyndte at samarbejde med dem. Der blev jeg klogere og de har altså et ret stort udvalg, skulle jeg hilse og sige.

Jeg valgte selvfølgelig at teste nogle af de produkter, som jeg bruger i min dagligdag og her kommer vi naturligvis ikke udenom hårolie – jeg tør faktisk slet ikke at tænke på, hvor mange liter mit hår sluger på et år 😉 Derudover kastede jeg mig også ud i en eyelash serum. For et par år siden testede jeg den fra M2 og har sjældent oplevet et produkt, der virker så godt. Den er bare vanvittig forholdsvis dyr i drift. Derudover troede jeg heller ikke, at man måtte bruge eyelash serum, når man har lash-extencions på, som jeg jo har, men jeg har netop ladet mig fortælle, at det faktisk kun gavner, fordi man får flere vipper og dermed flere vipper at fylde op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olien fra svenske LUAM er en af de bedre, som jeg har prøvet. Jeg er en af dem, som helst skal have en tyk og klistret olie og en af dem, som ikke er nærige med fugtighed. Det opfylder den her fætter uden tvivl. Den er tyk og helt klar i farven. Den er super nem at fordele og helt vildt vildt drøj i brug. Det bedste af det hele er, at den virkelig får håret til at skinnende ud, på den det naturlige og ikke fedtede måde.

Olien kan købes lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det andet produkt, er som sagt en eyelash serum fra Komorebi. De af jer, som har prøvet en god eyelash serum ved også, at det noget der virker. Til de af jer, som ikke ved hvad jeg snakker om, så har en eyelash serum til formål at få vipperne til at vokse hurtigere og i bedste tilfælde, skabe endnu flere vipper.

Jeg har faktisk engang læst, at man opdagede serumen og hvilken effekt det kunne give, fordi det indeholder et stof, som man brugte til at behandle Grå stær. Alle dem, der blev behandlet, fik pludselig meget lange vipper og så var det vist noget med, at man tog stoffet og blandede det med andre gode ting og skabte en serum.

I må ikke hænge mig op på historien, for det er virkelig lang tid siden at jeg har læst det og jeg har heller ingen idè om, hvad det er for et stof. Jeg synes bare, at det er en ret sjov fortælling.

Eyelash serum er nogle dyre dråber og den her fætter er heller ikke heeeelt billig. Dog holder den i forholdsvis lang tid. Jeg har brugt den 3 uger nu og der er stadig rigeligt tilbage. Den skal helst bruges i et par måneder, før man får den fuld effekt, men jeg synes faktisk allerede, at jeg har fået lidt flere vipper, end jeg plejer.

Serumen kan købes lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments