OMELET MED GRØNTSAGER OG ÆRTECREME

Omelet med grøntsager

Omelet med grøntsager – en ægte sommerret

Der har været alt for få opskrifter herinde, de sidste mange måneder. Alt alt for få. Det er bestemt ikke fordi jeg ikke har spist eller fordi jeg har mistet interessen for mad og madlavning. Jeg har simpelthen bare ikke haft nogen struktur i min hverdag, som har gjort det muligt at bruge tid på at finde på noget, teste, udvikle og skyde et hav billeder. Men det skal der laves om på nu. En opskrift om ugen er måske lidt optimistisk, men jeg vil stræbe efter det.

I dag skal det handle om noget, som jeg faktisk spiser alt for sjældent. Nemlig omelet. Det er jo en af de retter, som har et hav af muligheder. Lidt ligesom med pizza, så er det kun fantasien, der sætter grænser. For et par dage siden kastede jeg mig ud i den her sunde og grønne version, som er en helt perfekt hverdagsret, der hverken tager lang tid at lave eller kræver et hav af ingredienser. Desuden kan indholdet jo varieres og man kan mere eller mindre tilsætte præcis de ting, som man bedst kan lide.

Omelet med grøntsager
Omelet med grøntsager

Omelet med grøntsager og ærtecreme

5 fra 1 stemme
Antal: 2 stk
I alt30 minutter

Ingredienser

 • 4 æg
 • 2 dl ærter fra frost
 • 2 håndfulde frisk salat. Jeg brugte feldsalat (men spinat vil f. eks også været rigtig godt.)
 • 1 Avocado
 • 1 dl smuldret fetaost
 • Saften fra 1/2 citron
 • Salt og peber
 • Olie til stegning

Tilberedelse

 • Start med at piske æggene med salt og peber
 • Steg to omeletter (sjovt nok går der to æg til èn omelet, så man kan også lave dem af flere omgange, hvis man er mest tryg ved det)
 • Tø ærterne op og blend den ene halvdel med halvdelen af fetaen, citronsaften og salt og peber. Jeg kan bedst lide at blende min ærtecreme, men hvis man har det fint med en meget grov konsistens, kan de også sagtens mixes og mases med en gaffel.
 • Skær Avocadoen i mindre stykker.
 • Smør ærtecremen ud på omeletterne, og fordel salaten, den anden halvdel af ærterne, den anden halvdel af fetaosten og Avocadoen jævn, inden den foldes på mindten.

Hvis I kan lide den, så er jeg sikker på, at den her også vil være et hit: Wraps med krydderurter og stegte grøntsager

Omelet med grøntsager
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments