WEBSHOP FAVOURITES

webny

Reklamelinks: 1. NA-KD 2. Monki 3. Pieces 4. Weekday 5. Monki 6. La Mer 7. Boozt 8. Gina Tricot 9. Pieces 10. Boozt 11. & Other Stories 12. & Other Stories 13. & Other Stories 14. Monki 15. Gina Tricot 16. Monki 17. & Other Stories 18. Gina Tricot

Det er blevet mandag og en ny uge står for døren. Det samme gør en helt ny sæson og det smitter også lidt af på ugens omgang Webshop-favoritter. Jeg er ikke meget for at se det i øjnene, men efteråret nærmer sig og det betyder altså også, at det snart er tid til at sige farvel til farverige sommerkjoler og hej til strik, brune nuancer og hvad der nu ellers hører sig årstiden til.

Jeg nægter dog at sige helt farvel til sommerkjolerne og derfor har jeg også taget den fine lilla sag, fra & Other Stories (nummer 13) med. Henne på webshoppen har de stylet den med en t-shirt under og det ser  virkelig fint ud. Hvis det bliver for koldt med bare ben, så er jeg sikker på, at det vil se ganske fint ud, med et par lyse jeans under.

Leopard-blusen fra Gina Tricot (nummer 8) tror jeg også at jeg skal have et nærmere kig på. Det er nemlig sådan en, der vil være ret fin under en t-shirt eller en strik. Jeg har faktisk lige købt en lignende en i Zara, blot i sort og med hvide stjerner og jeg kan mærke, at det er en af de styles, som jeg kommer til at blive rigtig glad for.

Kan I have en skøn mandag derude <3 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments