JULI’S BEAUTYFAVORITTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget indeholder reklamelinks

Creme de la mer: Cremen over alle cremer, hvis I spørger mig (og vist nok også mange andre). Jeg har aldrig nogensinde oplevet en ansigtscreme, der kan give huden så store mængder fugt og selvom det måske lyder lidt skørt og meget fan-agtigt, så bliver jeg helt happy hver eneste aften og morgen, når jeg bruger den.

La Mer The Renewal Oil: Creme de la mer’s perfekte partner, som lige sætter prikken over i’et, når vi snakker fugt til ansigtet. Jeg har en tendens til at få tør hud omkring næsten og ved siden af øjnene, men det har jeg ikke set skyggen af, efter at have brugt olien.

Glossier Face mist: Jeg vil for alt i verdens ønske, at Glosser snart begyndte at sende til Europa, for deres produkter er simpelthen noget af det fineste. Jeg bestilte en god portion sidst jeg var i USA og har været igennem en stor del af deres sortiment.

Det er nogle ganske gode produkter og der er ikke en finger at sætte på dem. MEN det er nok mest udseendet, som tiltrækker mig, hvis jeg skal være helt ærlig. Dog er jeg blevet en anelse afhængig af deres facemist med rosenvand. Den dufter helt fantastisk og giver huden et helt frisk og fugtigt look. Jeg bruger den altid sidst på eftermiddagen, når jeg lige trænger til lidt refreshment.

Glimmerspray fra La Mer (glowing body oil): Har har vi helt sikkert at gøre med et Nice to have og ikke et Need to have-produkt. Men det er til gengæld VIRKELIG nice to have. Navnet siger det meste – det er en salgs spray, som giver hudens overflade en glimtende look. Jeg bruger den på mine arme, skuldre og kraveben, når jeg skal ud eller når jeg bare skal glimte lidt mere end normalt.

Tørshampoo fra Davines: Som jeg vist nok har fået nævnt et par gange herinde, så har jeg kastet mig ud i et projekt, hvor jeg ikke vasker hår hverdag. Helst kun hver tredje eller hver anden. Indtil nu går det strålende, men det er selvfølgelig også med lidt hjælp fra tørshampoo. Inditl nu, er Davines’s den bedste jeg har prøvet og den fik jeg faktisk anbefalet af en sød læser i sidste måned.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shine spray fra Morroccanoil: Jeg må være en af de strørste morroccanoil-fans der findes og jeg tør næsten ikke tænke på, hvor mange flasker af deres fantastiske argan oil, jeg har tømt. Lige for tiden er jeg også vildt glad for at bruge deres shine spray, for den giver lige lidt af det fugtige look, som mit ret tørre sommerhår skriger efter.

Facial scrub mask fra Rudolph care: En scrub mask er en af de ting, som jeg på ingen måde kan undvære i min produkt-samling og den her er afgjort den bedste, jeg har prøvet til dato. Jeg opdagede den i foråret, hvor jeg fik den i fødselsdagsgave af Emily. Da den var tom, tøvede jeg ikke med at købe en ny, for når man først har oplevet den bløde og helt glatte hud den efterlader, bliver den svær at undvære.

Lip service lip gloss fra Rituals: Et af de produkter, som helt sikkert også vinder en del på den fine indpakning. Men selve indholdet fejler bestemt heller ikke det noget og det er en af de der gode gloss, som holder længe og som ikke klistre så meget, at håret hænger fast idet.

Håndcreme fra Urtekram: Når en håndcreme både er lyserød, økologisk og dufter af roser, så kan det næsten kun være en succes.

Hårbørste fra Mason Pearson: verdens bedste hårbørste, som jeg egentlig bare bliver mere og mere vild med. Jeg købte min første bøste (hehe) sidste jul, hvor jeg også skrev et lille indlæg om, om det overhovedet kan betale sig, at kaste så mange penge efter noget så simpelt som en børste. Jeg må dog indrømme at jeg er blevet endnu mere positiv siden og endda så positiv, at jeg har investeret i endnu en model.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments