ET SÆT PÅ BUDGET OG NOGET OM ROLIGE DAGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Suit: Pieces (HERE & HERE) Shoes: Gardenia Bag: A.P.C

Indlægget er sponsoreret af Pieces

Hej fra det fynske sommerland, hvor tingene går ret meget som planlagt. Jeg får sovet, stenet, løbet og ikke mindst arbejdet. I går nåede jeg endda hele 2 punkter på min to-do liste. Det ene var noget kedeligt regnskabs-halløj og det andet var at sortere og redigere mine billeder fra Flensburg-turen. I dag snupper jeg et par punkter mere og det samme gør jeg de næste mange dage. Som sagt rejser jeg ikke herfra, før jeg er færdig 😉

Det eneste minus der er ved det her simple liv er, at jeg  har absolut intet spændende at berette om. I nat drømte jeg f. eks, at der lå en bunke reklamer i min postkasse, selvom jeg har et “nej tak til reklamer-skilt” på. Så ved man ligesom, at man er gået helt i stå 😉 Men det er helt okay – jeg oplevede så meget i foråret, at min hjerne trænger til en pause.

I går var jeg iført et helt perfekt sæt, som både egner sig perfekt til en dag i afslapningens tegn, og som også er helt perfekt, hvis skal ud blandt mennesker. I det hele taget er Pieces bare enormt gode, når det kommer til det der med sæt. Et eksempel er det her helt fantastiske af slagsen, som er designet af Cecilie Bahnsen. Det gode ved begge sæt er, at hver del også gør det godt for sig selv. F. eks har jeg virkelig brugt den her skjorte, enormt meget, i løbet af den sidste måned. Den gør det også ganske godt sammen med en simpel t-shirt og et par jeans.

Kan I have en skøn dag derude! Mon ikke jeg tjekker ind igen senere <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments