DET SMUKKESTE OG MEST BEHAGELIGE SÆT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Suit: Cecilie Bahnsen X Pieces Boots: Gardenia Bag: Pieces

Annonce for Pieces

Billederne her er faktisk et par måneder gamle. De er skudt på en af de helt tidlige forårsdage, lige inden jeg rejste til Bali og i øvrigt fik en lidt bedre kulør i ansigtet 😉 I kan tro, at jeg har glædet mig til at jeg “endelig” kunne få lov til at vise jer det smukke smukke sæt. Afgjort et af de fineste og mest behagelige, jeg nogensinde har haft i min garderobe.

Det er resultatet af et designsamarbejde mellem den danske designer, Cecilie Bahnsen og Pieces. Hvilket naturligvis også betyder, at vi har at gøre med et af de der items, hvor man får virkelig meget for pengene. Jeg har brugt det rigtig mange gange i løbet af de sidste par måneder og hver eneste gang jeg har haft det på, har jeg fået så mange fine komplimenter.

Jeg er sikker på, at det bl.a skyldes, at der virkelig er gjort noget ud af hver eneste detalje. Se f. eks hvor fine flæserne omkring kraven og langs knapperne er lavet. Bukserne er endnu ikke kommet online, men jeg er sikker på, at de lander lige om lidt.

Og nu lige til noget helt andet; hvis I følger med henne på Insta og Instastory, så har I måske set, at jeg befinder mig i Austin, Texas lige nu. I dag går turen dog videre mod øst. Nærmere bestemt Louisiana og New Orleans. Nok det stop på vores tur, som jeg har set aller mest frem til.

Kan I have en skøn dag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments