IS I HAVEN, SKT. HANS OG EN SOMMERVIDEO

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er spnsoreret af Magnum

Åh manner! No place like home. Jeg kom hjem til Fyn torsdag aften og har haft to virkelig skønne dage. Jeg har stadig arbejdet og alt det der, men helt uden at blive forstyrret af events og spontane kaffeaftaler. En af grundene til, at jeg valgte at tage hjem netop nu var bl.a fordi det var Skt. hans i går. Ikke at det er noget, jeg plejer at gøre det store ud af, men det har bare noget ret fint og idylisk over sig og efter flere måneder med fest, farver og fart over feltet, trængte jeg bare til et par rolige dage og så er der bare ikke noget bedre sted, end gode gamle Fyn.

I går tilbragte jeg mere eller mindre hele dagen foran computeren, mens mine forældre var på arbejde. Jeg havde en del hængepartier, som jeg havde udskudt til netop den dag, fordi jeg vidste, at jeg ikke ville blive forstyrret. Da mine forældre kom hjem, tog jeg en lille og ret velfortjent pause. Pausens absolutte højdepunkt var, at den kunne nydes med en omgang Magnum-is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASagen er nemlig den, at jeg har været så heldig at få alle tre nyheder tilsendt, med det formål at teste og fortælle lidt om dem. Det er vigtigt lige at nævne, at vi ikke snakker om en “ny Magnum-is” det er de gode gamle klassikere, præcis som vi kender og elsker dem. Nu er de bare er kommet i et nyt format – nemlig i bæger.

Vidste I iøvrigt, at den klassiske Magnum cokokoladeis eller den med mandel, er blev kåret som Danskernes favorit-is de sidste mange år? Det forstå man jo godt, for de smager mere eller mindre som en bid af himlen.

Og nu har Magnum så gjort det muligt at nyde sin is, på en lidt anden måde end den klassiske pind-is. Deres tre klassiske versioner; Magnum Chokolade, Magnum White og Magnum Mandel, kan nemlig købes i 440 ml. bægre fra nu af. Det gør det f. eks lidt nemmere at servere dem som dessert når man holder middag, servere dem foran fjernsynet derhjemme eller i haven på en lun sommerdag, som jeg gjorde i går, til lidt Skt. hans-hygge på terrassen. En anden fordel ved det nye format er, at det jo netop gør det muligt bare at spise en lille smule ad gangen, da man snildt kan fryse dem ned igen. I går skulle vi f. eks gemme plads til en omgang gillmad. Altså den man selv laver i haven 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

magnum1

Og hvordan smager de så? Jo, de smager lige præcis som de skal og alle versionerne har det der velkendt knæk fra chokoladen, som vi vist alle kender fra Magnum. Forskellen er bare, at chokoladen ikke sidder udenpå længere. Den sidder i toppen og på siderne, så på en måde sidder den jo egentlig stadig udenom. Men når man giver bægret et knæk på siderne, bliver chokoladen helt automatisk blandet ind i isen. Kort sagt får man altså en is, fyldt med lækre og knasende chokoladestykker. SÅ lækkert og jeg beklager hvis I bliver alt for is-sultne nu 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

magnum2

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIsene kan som sagt købes nu i udvalgte supermarkeder. Bl.a  Superbrugsen, Kvickly, Netto, Føtex, Bilka og Løvbjerg og de koster 40 kr. stykket.

Så er det tip i hvert fald givet videre og hvis I f. eks står og skal have gæste i aften, så er det altså et ret godt bud på en lækker dessert!

Og som et lille Cherry on top, har jeg også lige klippet en stemningsvideo sammen <3

YouTube video

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments