BEAUTYFAVORITTER – JUNI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hårolie fra Moroccanoil: For evigt og altid verdens BEDSTE hårolie og en af de eneste, som kan redde mit hår i sommermånederne, hvor det altid blive slidt og knastørt. Jeg vil ønske, at det kom ud af vandhanen 😉

Lip Service Lip balm fra Rituals: En ganske god og simpel lip balm, som også fungerer ret godt som en gloss og som bestemt også vinder lidt ekstra point på dit fine udseende.

Shimmer Body cream fra Rituals: Det her er afgjort en af de bedste body lotions, jeg længe har prøvet. Både duften og konsistensen er fantastisk og så er jeg helt vild med, at den tilfører huden en lille smule glimmer. Hverken for meget eller for lidt. Den er lidt “fed” i det og giver en masse fugt. Præcis som en body lotion skal gøre, i min optik.

Lip balm fra EOS: Alle dametasker burde have en EOS og deres nyeste udgave er endda med SPF, hvilket jo faktisk er ret vigtigt på denne tid af året.

Blush fra Glossier: Kor tid inden jeg rejste til USA skyndte jeg mig at tømme Glossiers webshop og bestille det hjem til en af mine veninder i L.A. Det er jo nemlig desværre sådan, at de ikke sender til Danmark (endnu). Jeg endte med at bruge forholdsvis mange penge og det var inden at jeg overhovedet have prøvet nogle af produkterne. Det er vildt hvad sådan en omgang hype kan få en til at gøre 😉 Heldigvis er jeg blevet rigtig glad for det meste af det jeg bestilte og især denne lille fætter, er blevet en fast del af min daglige rutine. Det er blush i flydende format, som ganske enkelt tilfører kinderne en lille snert af noget lyserødt – og hvem vil ikke gerne have det?

Soothing face mist fra Glossier: Endnu en favorit fra min bestilling. I det hele taget elsker jeg at bruge en face mist et par gange om dagen, for lige at friske huden op. Den her er både vanvittig pæn at se på og så dufter den dejligt at roser.

Repair hair mask fra Moroccanoil: Endnu et lille vidunder fra Moroccanoil: En hårkur i rejsestørrelse, som jeg i den grad har haft glæde af, i løbet af de sidste par uger. Det er et af de produkter, som absolut holder hvad den lover. Den tilfører håret MASSER af brugt og efterlander det blødt og skindende. Det er dog vigtigt at nævne, at den skal bruges efter en shampoo, men inden balsam. Man skal slutte med en balsam når man har brugt den, da den ligesom lukker hårstråene igen.

Soft lotion fra La Mer: Okay, jeg har efterhånden nævnt denne creme en million gange herinde, men for pokker hvor er den også helt fantastisk. Den har bare det hele; konsitensen, duften, udseendet og ikke mindst effekten. Den er så god, at jeg næsten glæder mig til at tage den på om aftenen, inden jeg går i seng 😉

Håndcreme fra EOS: Ikke nok med at den er lyserød, så er den også rigtig god og har en helt perfekt størrelse til en håndtaske.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments