SAVED ITEMS

saved-kopiReklameslinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Velkommen til ugens Saved Items, som er fyldt med fine og farverige blomsterprint.

Det er egentlig sjovt med den her Saved-Items-følgeton. Den har snart kørt i 3 år og derfor er det nærmest blevet en del af min daglige rutine, at tjekke ind på webshoppen en gang om dagen, og give et lille hjerte til de ting, jeg godt kan lide. Den seneste uge har jeg ikke holdt fast i nogen som helst af mine rutiner, for som jeg vist nok har sagt (lidt for) mange gange, så har jeg mere eller mindre ligget vandret for at blive klar til min rejse.

Derfor tog jeg lige 20 minutter her til morgen, hvor jeg gik ind og gemte en masse fine nye sager. Der er altså kommet ret mange ting til, mens jeg har været væk.

Sommerkjoler med blomsterprint bliver jeg aldrig nogensinde træt af og derfor løber nummer 2 også med titlen som ugens favorit. Havde jeg flere badeferier i sigte, så havde jeg nok også klikket den blomstrede badedragt (nummer 3) hjem. I det hele taget gad jeg godt, at de lavede andre styles med det print. Det er virkelig pænt.

Kan I have en skøn lørdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments