WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Adlinks: 1. Matches Fashion 2. Pieces 3. Gina Tricot 4. Weekday 5. Gina Tricot 6. Storm & Marie 7. & Other Stories 8. Matches Fashion 9. & Other Stories 10. Boozt 11. & Other Stories 12. Matches Fashion 13. Pieces 14. Topshop

Hola chicas! Jeg lovede jo, at jeg ville diske op med en ny omgang webshop-favoritter i dag og den kommer her. Lige for tiden er det nogle af de nemmeste indlæg at lave, for det flyder altså med pæne ting og sager derude.

Som I måske fornemmer, så har jeg gjort et lille forsøg på at sammensætte lidt rødt og  lidt blåt. Både fordi det er to af de farver, som altid fungerer godt sammen og så naturligvis fordi jeg rejser til USA på fredag 😉

Det bliver kun et hurtigt hej for nu, for jeg må se at komme igang med dagen. Jeg skal være på farten morgen til aften og frem og frem og tilbage mellem forskellige ting. Heldigvis er der udelukkende sjove ting på programmet og det gør det altså lidt mere overskueligt. Jeg er forresten ved at lave en lille Vlog over min uge og hvis alt går vel, så deler jeg den i næste uge.

Kan I have en skøn dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments