PRETTY LITTLE THINGS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruskindstaske fra & Other Stories

Jeg snakker ofte om, at jeg forsøger ikke at købe tasker fra highstreet-brands, for jeg ender næsten altid med kun at bruge mine “lidt dyrere tasker”. Men så sker der jo nogen gange det, at man alligvel falder over en helt perfekt hightstreet-brand-taske og ikke kan gøre så meget andet end at slå til. Det var det, der skete da jeg så den her. 

Tørklæde fra Malene Hocke

Jeg har efterhånden en god samling af Malene Hocke’s tørklæder og jeg elsker hvert og et. Jeg bruger dem om halsen, om armen, på tasken og hvad jeg nu ellers finder på. 

Neglelak fra & Other Stories

I noget der føles som evigheder, har jeg søgt og søgt efter en neglelak i forårets IT-farve; pastel-lilla. Da jeg endelig faldt over den hos i & Other Stories slog jeg naturligvis til med det samme. 

Blush fra E.L.F 

Er der noget skønnere en sådan et lidt sun-kissed look? Lige for tiden kan jeg ikke leve uden den her perfekte blush, som endda har en helt rigtige størrelse til at have med i tasken. 

Hverdagsfavoritter af Julie Bruun og Stinna Guldmann Marker

Jeg ELSKER når mine blog-kollegaer tager skidtet videre og gør seje ting, som f. eks at udgive bøger. Derfor blev jeg også ret begejstret, da jeg så nyheden om, at to af mine yndlings-madbloggere skulle udgive en kogebog sammen. Derefter blev jeg endnu mere begejstret, da jeg opdagede, at der lå et eksemplar til mig henne på posthuset, da jeg kom tilbage fra min rejse. Glæder mig virkelig til at bladre den igennem. 

Solbriller fra & Other Stories

Jeg forelskede mig i de her solbriller i det sekund, jeg spottede dem på & Other Stories’ kampagnebilleder. Da de landede på webshoppen blev de udsolgt inden jeg nåede at slå til. De kom heldigvis tilbage igen og nu har jeg et eksemplar i min samling. 

Scrunchie 

Jeg har lidt af en svaghed for scrunchier, selvom det er lidt af en 90-ting. De er bare så pæne – også når de bare ligger hjemme på hylden. På Bali kostede de ingenting og de blev forhandlet overalt. Det udnyttede jeg naturligvis og den her er bare en af dem. 

Toilettaske fra Aiayu

Jeg har ønsket mig en toilettaske fra Aiayu i jeg ved ikke hvor lang tid og jeg synes virkelig, at deres modeller er de smukkeste på markedet. Da mine forældre var på besøg her i weekenden, havde de en lille (stor) fødselsdagsgave med til mig og sørme om pakken ikke bestod af den smukkeste mintgrønne udgave #dreamsdocometrue

Indlægget indeholder reklamelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments