8 FANTASTISKE SOMMERPRODUKTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SU Shampoo fra Davines: Hver eneste gang jeg er på rejser, der indebærer sol, pools og saltvand, så har jeg denne shampoo med mig. Den er helt genial, fordi den netop er lavet til den slags. Den er rig på fugtgivende ingredienser, som naturligvis plejer håret ekstra meget og giver masser af fugt.

SU Hair Milk fra Davines: I samme serie er deres Hair milk, som heller ikke er til at undvære. Det er en leave-in balsam, som jeg tilfører håndklæde-tørt hår. Når poolen og slatvandet har slidt håret og gjort det tørt som en høstak, så føles det helt fantastisk at sprøjte sådan en omgang her i.

Davines hair oil: For mig er hårolie et af de vigtigste skønhedsprodukter og mit hår skriger efter det, hver eneste dag. Især i sommerperioden, hvor solen gør det ekstra tørt. Olien over alle olier er stadig den her, hvis I spørger mig. Men Davines’ udgave er altså et helt fint alternativ.

Ansigtscreme fra La Mer: Jeg har snakket om cremen fra La Mer flere gange herinde og jeg har længe været ret fascineret af den. Både fordi, at når man googler den og læser lidt om den, så får man hurtigt fornemmelsen af, at man har at gøre med cremen over alle cremer. Derudover har prisen også gjort mig ekstra nysgerrig for en creme i det prisleje må altså kunne et eller andet helt ekseptionelt.

Jeg har fået den fantastiske mulighed at teste den og jeg kan, med hånden på hjertet, sige, at jeg er dybt imponeret. Jeg har testet mange gode cremer gennem årene, men den her slår dem alle med længder. Den har hele pakken: duften er fantastisk, konsistensen er præcis som den skal være og så tilfører den en helt perfekt mængde fugt. Den er let og lækker, men stadig fyldig og nærende

Normalt er det der med at rejse væk i en længere periode, noget af det værste jeg kan gøre for min hud. Den bliver både fedtet og uren og. Under min nuværende rejse, har jeg kun brugt La Mer og den tilhørende sun lotion med SPF 30 og jeg har kun haft en enkelt urenhed. Det er noget nær et lille mirakel og det tror jeg aldrig at jeg har prøvet før.

Exuviance body firming concentrate: Her har vi igen at gøre med et produkt i den lidt dyrere ende, men som også har gjort et rigtig godt indtryk. Det er en body lotion, som er helt perfekt efter en lang dag med sol og strand. Den har en skøn kølende effekt og så blive den tilført med såkaldte “roller balls” som masserer huden.

Hårbørste fra Mason Pearson: Verdens bedste børste, som jeg bliver mere og mere glad for. Jeg synes stadig at det er vanvittigt at betale så meget for en hårbørste, men den er altså alle pengende værd. Jeg skrev i øvrigt en lille anmeldelse af den, lidt tidligere på året.

Øreringe fra Jane König: Jeg skifter sjældent mine smykker når jeg rejser og kan egentlig godt lide ikke at skulle tænke for meget over det. Derfor er Jane Königs hoops helt fantastiske. De er stadig synlige og gør noget godt for ethvert outfit, men de er også så tilpas små, at de ikke generer, når man f. eks tager en svømmetur i poolen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments