MIN SENESTE ASOS-BESTILLING

savedReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

Indlægget er sponsoreret af ASOS

I dag er der lige præcis en uge til, at jeg vender snuden mod Danmark. Det passer mig fint, at der lige går lidt tid, for jeg er slet ikke klar til at forlade varmen, solen og min daglige kokosnød. Slet ikke når man følger med i den danske vejrudsigt.

Selvfølgelig er der ting, som jeg glæder mig til at komme hjem til, men i dag gjorde jeg lige noget ekstra godt for mig selv, så jeg har lidt mere at se frem til. Jeg lagde en stor bestilling hos ASOS, for der er så mange fine ting derinde for tiden, at jeg slet ikke kunne lade være.

Som I kan se, er der ret mange sommerlige styles imellem, men jeg er også i den heldige situation, at jeg skal en tur til Cypern i begyndelsen af Maj og om præcis en måned, rejser jeg til L.A for at køre tværs gennem de amerikanske sydstater. Der er ret varmt på den kanter og så kan man jo ikke få for mange sommerkjoler.

Den fine stråhat (nummer 4) kom med, fordi jeg virkelig mangler sådan en. Jeg var overbevist om, at jeg ville finde den perfekte her på Bali, til ingen penge. Den er desværre ikke dukket op endnu og min tid er ved at løbe ud. Så er det jo godt, at man altid kan stole på ASOS.

De ternede shorts (nummer 3) forelskede jeg mig straks i, da jeg så hvor lækker Marie så ud i sine. De skal nok blive et kæmpe hit og desuden ejer jeg kun 3 par shorts (eller måske 7 – med I ved hvad jeg mener)

Kan I have en god aften derude <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments