KAN VI TALE LIDT OM #21

giphy

At der lige præcis er 1 uge og 1 dag til at jeg pakker alle mine sommerkjoler og rejser til Bali, hvor jeg skal tilbringe 3 uger. Min veninde, Julie, har netop besluttet sig for at joine mig på den første halvdel af rejsen og jeg kan slet ikke få armene ned over det.

At vi i samme forbindelse har besluttet os for at tage et lille smut til Gili og har booket verdens mest instragramvenlige hytte.

At jeg vist aldrig har fået sagt ordentlig TAK fordi I var så vanvittig gode til at fortælle lidt om jer selv i det her indlæg.

At nogen har lavet verdens pæneste tapet som virkelig giver mig lyst til at tapetsere hele min gang.

Rickys enormt velskrevede klumme hos ChriChri, hvor hun også fortæller om en af de vildeste oplevelser vi har haft, på vores rejser.

At selvsamme Ricky lander på Bali den samme dag som mig <3

Monkis ret fantastiske badetøjskollektion og det faktum, at de har brugt alle salgs kroppe på deres kampagnebilleder.

At Politiken skal stoppe deres online-abonnement-halløj. Jeg elsker virkelig deres artikler og deres overskifter fanger altid min opmærksomhed. Så er det bare p***** irriterende at opdage, at man kun må læse de første 6 linjer.

At man har hørt enormt lidt til Lana Del Ray’s nye (og ret fantastiske) sang? Hvornår udkommer hendes nye album egentlig?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments