EN OPGRADERING AF MIN SKOSAMLING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nedtællingen til forårets første rejse er sat i gang og i dag er der faktisk lige præcis 21 dage til, at jeg drager mod Bali. Denne gang har jeg besluttet mig for at være rigtig godt forberedt. Både hvad angår forberedelser her på bloggis, alt det praktiske derhjemme og så selvfølgelig også min sommergarderobe.

Sidstnævnte er naturligvis det sjoveste. Det føles ualmindelig godt at kunne købe badetøj og sommerkjoler, velvidende, at jeg rent faktisk kommer til at få det brugt i år 😉 Her til formiddag lagde jeg også en ret stor ordre hos ASOS med en masse sommerstyles og farverige og blomstrede ting og sager. Og måske en enkelt lyserød sweatshirt 😉

MEN, som billedet og overskriften afslører, så er mine fødder også ved at være ret klar til sol og sommer. Gardenia har lavet deres bedste kollektion til dato, hvis I spørger mig og hvis jeg bare havde plads i min kuffert, så havde jeg med glæde taget hele kollektionen med. I denne omgang bliver det dog til disse 4 flotte banditter og jeg elsker hver og en (eller et?). Jeg tror dog, at jeg ender med at tage de fine ballerinaer i brug med det samme, for mon ikke at det går an med en lille strømpe? De er alle i butikkerne nu.

Kan I have en god aften derude <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments