SPA OG SØSTERTID

spa2

Sidste onsdag var sådan en rigtig hverdags-agtigt dag for mit vedkommende. Det støvregnede, jeg skulle frem og tilbage mellem en masse ting og følte mig bagud konstant. Heldigvis havde jeg det skønneste at se frem til. Jeg var nemlig i den heldige situation, at jeg havde fået tilbudt at prøve en behandling og spa-oplevelse hos Arndal Spa, som holder til på Store Kongensgade – lige ved Kgs. Nytorv.

Invitationen inkluderede heldigvis også en ledsager og her var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være min søster. Både forbi hun, med to små børn og karriere, nok trænger mere til spa end nogen andre jeg kender og fordi vi må udnytte hver mulighed vi får, for at hænge ud, uden kaos omkring os 😉 Hvis pengene voksede på træerne, så havde jeg strakt indført sådan en dag en gang om måneden, for hold nu fast hvor var det bare lækkert, skønt, afslappende, hyggeligt, varmt og tiltrængt.

Vi havde fået tid til den behandling, som hedder Sparkling Joy og den indebærer 25 min massage, efterfuldt af en facial. Derefter slutter man af i deres spa-afdeling, hvor man får serveret frugt og bobler. Jeg kan, hånden på hjertet, sige at det er den bedste massage, jeg har fået i hele mit liv og min krop var som ny, efterfølgende.

Da vi var færdige hoppede vi på cyklen og kørte hjem til mig og lavede mad og hyggede videre. En helt perfekt søsterdate, hvis jeg selv skal sige det. Jeg kan kun komme i tanke om èn negativ ting og det er, at der ikke er det bedste fotolys dernede – men det behøver man jo kun at bekymre sig om, når man er blogger 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments