SAVED ITEMS

saved-kopiAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Det er blevet lørdag og I ved jo nok, at det betyder Saved Items. I øvrigt er det også den sidste lørdag i vinteren, sådan officelt, i hvert fald. Derfor har jeg naturligvis heller ikke sparet det mindste på forårsfarverne og som I nok fornemmer, så er jeg MAX klar til at hoppe i lettere styles og smide strømpebukserne. Sidstnævnte går der, realistisk set, nok bare lidt tid med.

Jeg er jo i den meget meget priviligerede situation, at sommeren, i mit liv, allerede begynder om en månedstid. Først med størstedelen af April på Bali og derefter halvdelen af Maj i sydstaterne. Begge steder, som byder på varme og sol og når jeg kommer hjem til Danmark, så skulle sommeren meget gerne være kommet. Det betyder også, at jeg allerede nu, skal begynde at tænke over min sommergarderobe og det føles SÅ godt.

Jeg er ret sikker på, at den fine terne kjole (nummer 9) kommer med i min næste bestilling. Den er alt for fin og alt for girly. Den lyserøde kjole (nummer 3) ligner også en af dem, som man godt kunne hoppe i, på vej til stranden. Eller på en lun dansk forårsdag, med en læderjakke udenover.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments