TASKETIP: SO PRETTY AND SO CHEAP

OLYMPUS DIGITAL CAMERABag from Mango

Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg var færdig med at købe tasker fra Highstreet-brands. Jeg ender alligevel altid med, ikke at få dem brugt. Men altså, “man har vel et standpunkt til man”….. I ved hvad jeg mener. Det er lidt ligesom, at jeg ret ofte lover mig selv et shoppe-stop. Lige indtil jeg ser noget pænt, hah.

Tidligere på ugen skete der jo det, at jeg delte en collage herinde og den slags kan faktisk været ret farligt for mig selv. I collagen var der den SMUKKESTE taske fra Mango og jeg var virkelig fristet. Men der var jo liiiiiige det der princip med highstreet-tasker. Så skrev min kære søster til mig, at hun måtte eje den og når vi tilmed bestilte den sammen, så kunne vi jo også få gratis fragt 😉

Der var ikke langt fra tanke til handling og den kom allerede med posten i går. Heldigvis er den mindst lige så pæn, som på billedet, så indtil nu, så tror jeg faktisk at det var den rigtige beslutning. Skulle det alligvel vise sig, at der ikke var et match, så er det meget heldigt at prisen ser ud som den gør.

Den findes lige HER og HER i blå, hvilket bestemt også er pænt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments