SAVED ITEMS

savedAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Det er lørdag og det betyder naturligvis Saved Items. Det vælter jo ind med pæne sager henne hos ASOS, så det var ikke verdens sværeste opgave at samle en håndfuld. Det var nok nærmere begrænsningen, som var en udfordring 😉

Jeg har mange favoritter i dag, men især de vilde bukser (nummer 1) har fanget min opmærsomhed. Lige dem, kunne jeg virkelig godt tænke mig at se i virkeligheden for noget siger mig, at det kan gå begge veje. Men de vil da være oplagte at have på, hvis man skulle ud om vinteren. Præcis derfor overvejer jeg ret meget at klikke dem hjem, så jeg kan have dem på på lørdag, hvor jeg skal til fin fødselsdag hos hende her.

I kan nok også gætte, at jeg gerne vil have den fine lyserøde jakke (nummer 3). Den er jo helt perfekt til vejret som det er nu, hvor det stadig er p**** koldt, men hvor man er mere end klar til en ny sæson og lysere farver.

Kan I have en lækker lørdag derude <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments