ONSDAGSTIP: 25% PÅ ALT HOS MOODINGS

moodingsAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Man skulle næsten tro, at der var nogle højere magter som vidste, at jeg pt. har taget hul på den helt store forårsoprydning og har lyst til at skifte alle mine fysiske ejendele ud – især hvad angår boligen. Her til morgen vågnede jeg nemlig op til en nyhedsmail om, at min yndlings bolig-webshop, Moodings, har 25% på ALT. Er I godt klar over hvor mange gode ting de har og hvor meget man rent faktisk kan spare?

Jeg er vanvittig fristet, til at købe en hulens masse nye ting, men bliver simpelthen nødt til at holde mig i skindet. Bl.a fordi jeg så sent som i dag har fået nye spisebordsstole og man kan jo ikke få det hele vel? 😉

Hvis jeg ikke allerede var den lykkelige ejer af det enormt insta-venlige sofabord fra Nomann, så havde jeg helst sikker slået til. Det er jo ikke helt billigt og så er 25% altså en ret god besparelse. Det eneste man skal gøre for at rabatten er at skrive koden WINTERSALE25 når man tjekker ud. Herover ser I selvfølgelig alle de ting som jeg ville købe, hvis penge var noget der hang på træerne.

P.s TITUSIND TAK fordi I har været så mega søde til at gøre min forårsoprydning nemmere ved at shoppe på min Tictail. I har jo nærmest købt alle de nye ting, som jeg lagde op i går. Jeg har tilføjet en lille smule mere og så skulle den gerne blive fyldt til randen igen i løbet af de kommende dage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments