SAVED ITEMS

savedAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Ingen weekend uden Saved Items. Heller ikke selvom jeg render rundt på den anden side af jorden. Der er kommet mange nye pæne sager til, henne hos ASOS i løbet af den sidste uges tid og min Saved Items-mappe er gået fra at være lidt sløv, til at blive fyldt til randen.

Hvis ikke det var fordi, at foråret nok stadig er et par måneder ude i fremtiden, så havde jeg helt sikkert klikket den fine lyserøde jakke (nummer 6) hjem. De fleste af de ting, som jeg har fundet i dag er måske ikke specielt vinter-venlige, nu hvor jeg lige tænker over det. Men personligt er jeg gået helt død i vintertøj og vil bare have forår NU.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments