DE PERFEKTE SORTE STØVLER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kender I det der med, at man ser en ting og tænker “at den er da meget pæn” men heller ikke mere end det, for lige pludselig at blive fuldstændig forelsket og indse, at man slet ikke kan leve uden? Det er præcis sådan, at jeg har haft det med de her fantastisk støvler fra Gardenia.

Den opmærksomme læser ved nok, at jeg har et ganske godt forhold til Gardenia og 80% af mine sko er også derfra. Af samme grund kender jeg næsten også altid deres kollektioner ud og ind og jeg kan vitterligt ikke mindes, at jeg har tænkt noget specielt om de her. Lige indtil en dag for et par uger siden, hvor jeg var på besøg i deres på butik på Frederiksberg.

Her prøvede jeg dem tilfældigvis på og indse hurtigt, at det var sådan et par jeg manglede til alle mine stumpebukser og jeans. De bliver tre gange så fantastiske så snart de kommer på, fordi de sidder så pænt og giver de fineste slanke ankler.

Dengang var de desværre udsolgt i min størrelse, men nu er der endelig kommet en ny levering og så er de selvfølgelig flyttet ind hos mig. Jeg har store planer om at indvie dem i dag og jeg glæder mig til at vise jer dem in action.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments